goldbloom Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Polecam, polecam - dobry kawałek. Ostatnio ten kawałek zapuściła na indoor cycling moja instruktorka i nic nie wyszło mi od razu sama na boki chodziła przy podjazdach pod górę Nie zrozumiałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie wiem, czy się śmiejesz, czy polecasz Ostatnio ten kawałek zapuściła na indoor cycling moja instruktorka i nic nie wyszło mi od razu sama na boki chodziła przy podjazdach pod górę Przeedytowałem. Chyba spałem jeszcze rano: Ostatnio ten kawałek zapuściła na indoor cycling moja instruktorka i mi od razu sama na boki chodziła przy podjazdach pod górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 średnie tempo; dobre na rozgrzewkę j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A już za niecały miesiąc w Łodzi (mój trzeci już "live" z Żelazną Pannicą w roli głównej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hell4Ge Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Według mnie temat jest dość szeroki, bo każdy ma swój gust. Osobiście zespoły w stylu InFlames, Disturbed, Godsmack, i inne kawałki, gdzie perkusja czyniąca z gitarzysty typowego badass'a nie są mi obce. Kocham ten gatunek, daje efekt pompy z energią, ale szukam też nieco innego sposobu na dociśnięcie buta. No to jedziemy! Postaram się zmixować nieco gatunki Kawałek, który może posłużyć, gdy opadamy na siłach, nawet jeśli ktoś nie słucha HH (jak ja), i tak polecam! Kawałem, który imo jest idealny na etap, gdzie zaczyna się oczekiwana zabawa Można też wygrzebać mocno chilloutowe nutki z lat 60-70, nadal jedziesz szybko i przyjemnie Muzyka do typowego kopa na pewno została już zamieszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 A propos 60-70, są dobrym dowodem że nie trzeba mieć podłogi efektów, stroić do B i spuszczać gaci do połowy uda żeby czadzić. Wystarczy dobra łapa. http://www.youtube.com/watch?v=eh8SAQlpC30 @adamos - u tego ostatniego pana grywał pewien znany pan z twarzowo wprasowanym nosem, którego niebawem zobaczysz w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 ^ No właśnie: szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cahirrp Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 zdecydowanie Tiesto - Maximal Crazy lub Swedish Mafia House - Greyhound, ale w dluzszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eh8SAQlpC30 @adamos - u tego ostatniego pana grywał pewien znany pan z twarzowo wprasowanym nosem, którego niebawem zobaczysz w Łodzi Dzięki za przypomnienie konkretu. Genialnie się patrzy. Chociaż gdzieś pod koniec mogliby jeszcze delikatnie poluzować na chwilę, po czym powrót pełny piec. Dorzucę coś od siebie: Nic nowego - prosty, brudny, dziki przester + bardzo znajomy wokal nieżyjącego już pana, ale naprawdę muzyka godna polecenia. Cała płyta Hoodoo bardzo dobra moim zdaniem, taki powrót do świetności hr. Ulubiony kawałek, nie za szybki nie za wolny (bardzo fajnie się dżemuje): I jeszcze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aaa, dzień dobry dzień dobry, witamy w kręgu dobrego gustu Skoro już jesteśmy przy klasyce i mega riffach, które produkowała: Coś jest w twierdzeniu, że wszystko co dobre już zostało napisane. 40 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sami12 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mi osobiscie najlepiej się jedzie w czasie gdy słuchawki szeptają do ucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pdywi Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Może już to gdzieś było na forum, macie coś z mojej rowerowej plejlisty: Korba - Biały Rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ZZ Top - Viva Las Vegas ZZ Top - Velcro Fly wszystkie w średnim tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ZZ Top - Viva Las Vegas He he, dzięki za przypomnienie tego hiciora.No i jak ZZ Top to nie może zabraknąć , choć może nie tak energetycznie jak powyższe...Od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Szkoda, że nie pojawili się finalnie na Ursynaliach. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 czyli bardzo klasyczny rock; średnio szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kawałem, który imo jest idealny na etap, gdzie zaczyna się oczekiwana zabawa Lubię obydwa kawałki - pierwszy Crawling in the Dark - Hoobastank drugi - Just a Day - Feeder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Don Henley - The Boys Of Summer poprawiający nastrój rock/pop; średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dzisiaj odkryte. Świetnie jechało mi się do tego w szybkim tempie w zachodzącym słonku. Super klimacik:Dub FX 'NO REST FOR THE WICKED' feat. CAde Mahesh Vinayakram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 trochę szybsze Dub FX 'NO REST FOR THE WICKED' feat. CAde Mahesh Vinayakram Dobre Jadę przy tym jutro do pracy skoro już sobie przypomniałem, to musi tu być; szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A u mnie od rana dziś gości Armin Van Buuren z całą płytką "Intense" a szczególnie ten kawałek mam w głowie bo skrzypce powalają mnie na kolana i melodia która z nich płynie http://www.youtube.com/watch?v=FF4ogzGojK0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dobre Jadę przy tym jutro do pracy Też teraz słucham tego na okrągło. Przyznać muszę, że już dawno nie widziałem takiej radochy z tworzenia muzyki...Dlatego takie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 @adamos, oh my allah, tego mi było trzeba! Zaioza. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 @adamos, oh my allah, tego mi było trzeba! Hehe, chyba raczej Budda, albo jakieś inne bóstwo Shiva, a nie Allah Ale trzeba przyznać, że Hindus wymiata tym swoim freestylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarpenn Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A słuchajcie... Wy nie macie wrażenia przypadkiem, że jadąc z muzą zagłuszanie sobie całe otoczenie w tym potencjalne zagrożenia? Samochody, piesi, inni rowerzyści... to chyba niebezpieczne, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.