Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja śmigam jeśli już z muzyką to z prawdziwą mieszanką. Trochę muzyki na której się wychowywałem:

trochę skocznego disco w wersjach mix - nie trzeba się martwić zmienianiem/losowaniem piosenek :)

Flight Facilities for 'triple j Mix Up Exclusives': 1982-1992

Flight Facilities for 'triple j Mix Up Exclusives': 2002-2012

Ja śmigam jeśli już z muzyką to z prawdziwą mieszanką. Trochę muzyki na której się wychowywałem:

trochę skocznego disco w wersjach mix - nie trzeba się martwić zmienianiem/losowaniem piosenek :)

Flight Facilities for 'triple j Mix Up Exclusives': 1982-1992

Flight Facilities for 'triple j Mix Up Exclusives': 2002-2012

Dzięki za te linki mixów z triple j - genialne, zwłaszcza jak się poczyta jakie oni tam perełki powstawiali

Dzięki za te linki mixów z triple j - genialne, zwłaszcza jak się poczyta jakie oni tam perełki powstawiali

Cieszę że pomogłem :) był jeszcze 1972 - 1982 (IMHO najbardziej klasyczny) ale wycięli/zaginął w odmętach soundcloud'a. Mam na dysku jeśli byłbyś zainteresowany mogę w jakąś chmurę wrzucić.

Cieszę że pomogłem :) był jeszcze 1972 - 1982 (IMHO najbardziej klasyczny) ale wycięli/zaginął w odmętach soundcloud'a. Mam na dysku jeśli byłbyś zainteresowany mogę w jakąś chmurę wrzucić.

już znalazłem, był link w komentarzach do 82-92 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...