Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Niezapomniane nigdy -  The Eagles - Hotel California 

Led Zeppelin - Since I've Been Loving You 

Joy Division - Love Will Tear Us Apart  

Pink Floyd - High Hopes

U2 - One 

David Guetta - Just one last time

Bastille - Pompeii

LemON - Napraw

• Mod Team

Pamięta ktoś jeszcze HIM, jego wokalistę Ville Vallo i falę samobójstw, popełnianych przez nastolatki słuchające

?

Tak czy inaczej poniżej nowy singiel promujący nową płytę Finów. Jeśli brać pod uwagę ukazującą się ostatnio miernotę, to stwierdzam krótko: zapowiada się chyba niezła płyta. :P

Pamięta ktoś jeszcze HIM, jego wokalistę Ville Vallo i falę samobójstw, popełnianych przez nastolatki słuchające

?

Tak czy inaczej poniżej nowy singiel promujący nową płytę Finów. Jeśli brać pod uwagę ukazującą się ostatnio miernotę, to stwierdzam krótko: zapowiada się chyba niezła płyta. :P

Pamiętam, bo laliśmy z pacjentów równo, zwłaszcza po pijaku. Plumplum pljuum Łoncz ju dżoiin mi in dyeeeeth, ołooołouuuu :D

Ale Venus Doom to dobry krążek (nie wierzę, że to powiedziałem, chyba się starzeję ;))

Finowie są generalnie niezawodni, gdzie się nie obrócisz łoją aż miło. Poważnie myślę o przeprowadzce ...

• Mod Team

Finowie są generalnie niezawodni, gdzie się nie obrócisz łoją aż miło. Poważnie myślę o przeprowadzce ...

i to się nazywa prawdziwa pasja muzyczna :002:

BTW. ten kawałek Sinergy - skąd się wzięła wersja female (wokal)?

• Mod Team

Na początku w ogóle mi się ten kawałek nie podobał :yucky:  Myślę sobie - Daft Punk zjada własny ogon, dogadali się ze znanym producentem żeby trzepać kasę i w dodatku wzięli się za klimaty Disco z lat 70-tych (WTF?) :w00t:
Ale im cieplej za oknem i im więcej stacje radiowe atakują mnie tym kawałkiem, tym bardziej mi się podoba i coraz częściej "chodzi nóżka" :) To będzie hicior tego lata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...