goldbloom Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ^ "Sabaton - Midway Music Video " +1 Było, ale warto przypomnieć, bo dobry kawałek: Aranda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominium Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Niezapomniane nigdy - The Eagles - Hotel California Led Zeppelin - Since I've Been Loving You Joy Division - Love Will Tear Us Apart Pink Floyd - High Hopes U2 - One David Guetta - Just one last time Bastille - Pompeii LemON - Napraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Mój gust, ale chyba nie ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pamięta ktoś jeszcze HIM, jego wokalistę Ville Vallo i falę samobójstw, popełnianych przez nastolatki słuchające ?Tak czy inaczej poniżej nowy singiel promujący nową płytę Finów. Jeśli brać pod uwagę ukazującą się ostatnio miernotę, to stwierdzam krótko: zapowiada się chyba niezła płyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaissy Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pamięta ktoś jeszcze HIM, jego wokalistę Ville Vallo i falę samobójstw, popełnianych przez nastolatki słuchające ? Tak czy inaczej poniżej nowy singiel promujący nową płytę Finów. Jeśli brać pod uwagę ukazującą się ostatnio miernotę, to stwierdzam krótko: zapowiada się chyba niezła płyta. Pamiętam, bo laliśmy z pacjentów równo, zwłaszcza po pijaku. Plumplum pljuum Łoncz ju dżoiin mi in dyeeeeth, ołooołouuuu Ale Venus Doom to dobry krążek (nie wierzę, że to powiedziałem, chyba się starzeję ) Finowie są generalnie niezawodni, gdzie się nie obrócisz łoją aż miło. Poważnie myślę o przeprowadzce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Finowie są generalnie niezawodni, gdzie się nie obrócisz łoją aż miło. Poważnie myślę o przeprowadzce ... i to się nazywa prawdziwa pasja muzyczna BTW. ten kawałek Sinergy - skąd się wzięła wersja female (wokal)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Kim jest w kapeli od początku. W sensie nie było innej wersji niż żeńska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 7 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Korpiklaani - Hunting Song +1 plus humorystyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 szybkie szybkie szybkie i oczywiście, po raz kolejny szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 goldbloom, łap http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,132558,13825886,Rower_z_muzyka_w_tle__czyli_czego_posluchac_w_czasie.html tak się plejlisty robi a nie jakiś trasz czy inne diabły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wypuszczam Angelę, zdmuchnie im te plejlisty. http://www.youtube.com/watch?v=6sPUl-8MwM8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A w moich progach nadal gości Disturbed w całej swej okazałości oraz czasami gości ulubiony kawałek grupy Disturbed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Hellish War - We Are Living For The Metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dla miłośników hardstyle ( chociaż pewnie już to znają) http://www.youtube.com/watch?v=7V9Ove3vKxQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wypuszczam Angelę Zawsze bardzo lubiłem tak się plejlisty robi Guns N' Roses, Boney M - no pewnie, ludzie wiedzą co dobre Pełne równouprawnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Polecam do przesłuchania Snoop Lion-Reincarnated-2013 jestem mile zaskoczony całą płytką od jutra gości w moim empeku na poranki i wieczory :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ^ Daj linka do piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Na początku w ogóle mi się ten kawałek nie podobał Myślę sobie - Daft Punk zjada własny ogon, dogadali się ze znanym producentem żeby trzepać kasę i w dodatku wzięli się za klimaty Disco z lat 70-tych (WTF?) Ale im cieplej za oknem i im więcej stacje radiowe atakują mnie tym kawałkiem, tym bardziej mi się podoba i coraz częściej "chodzi nóżka" To będzie hicior tego lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ^ Świetny album na chillout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dlaczego jeszcze tego nie było??? Toż to polska, energetyczna klasyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czach Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 ehlo, ... dziś 20 km z Paradise Lost - "Gothic" + single. Bardzo energetyczne. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dlaczego jeszcze tego nie było??? Dobre pytanie! szybkie średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawysierpowy Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Horytnica - Karczma pod Starym Dębem Prawie wszystke ich utwory są dobre do szybkiej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.