goldbloom Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 podkład muzyczny do jednej z pierwszych reklam w historii TVP Tak! Z "It's my life" też chyba coś było; pamiętam tylko, że ktoś skakał po wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabek114 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Az sam byłem zdziwioiny jak bardzo to nakręca... Dają nisamowitego powera:- Nero - My Eyes- Switchfoot - Mess Of Me- REID - Diptera (ciężko znaleźć, ale gdyby ktoś ptrzebował, to służe pomocą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jak tak patrzę, to wyskoczę chyba jak filip z konopii ale cóż. Jakby link nie działał, to chodzi o album Borixona - Rap Not Dead. Świetnie mi się przy tym śmiga P.S Jak ktoś zaczyna jeździć ze słuchawkami "odcinając" się od otoczenia to proponuje na początek polne drogi, bo czasami można się przerazić, gdy nagle mija nas samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 J.e.b.! Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina10212 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Poprzeglądałam co rowerowa brać preferuje i muszę przyznać że podzielam, niektóre gusta. Dobra muza przy rowerze jest czasem lepsza niż nie jeden energetyk w płynie. Dodaje co nie co od siebie żeyby było wiadomo z czym mamy doczynienia:) http://www.youtube.com/watch?v=t0XrKF19yzE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 +1 Pomogę Pani , to powinno wyglądać tak : UFO Na tym forum można wkleić na raz tylko 2 linki do YouTube. A taki fajny sposób wklejania linków zasugerowałem, nikt mnie nie słucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina10212 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dziękuję Panu bardzo, w ramach wdzięcznosci dedykacja: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=evOyxBNKrE4 ot w sumie bo nie jeździłem, przeglądałem siec w poszukiwaniu nowego uginaka i słuchałem, może komus podpasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kamp - Melt (Original Mix) Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 punk-rockowo, patriotycznie, motywacyjne i co najważniejsze energetycznie...KSU - Kto Cię Obroni Polsko?GaGa - Zielone Żabki - Rewolucja Świadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina10212 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 No to Wioooo http://www.youtube.com/watch?v=IYFKYMZ3fsU a to na dobry humorek http://www.youtube.com/watch?v=kZtlWBiUXJQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 POPROSZE O WPISYWANIE NAD LINKAMI AUTORA WRAZ Z TYTULEM. Dziekuje. Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina10212 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Motorhead - Rock Out Kid Rock - American Badass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Deep Purple - The Spanish Archer dosyć szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Moje "nowe" i sprawdzone (dziś ) : melodyjne, średnie tempo to szybsze, dobre na trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ponieważ pogoda się rypła - kolejne: Annihilator, więc na mocne tempo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMuhha Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Rage Against The Machine-bombtrack http://www.dailymotion.com/video/xpzzj_rage-against-the-machine-bombtrack_music#.UX1qB0rN0y4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamprologus Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ja raczej nie słucham muzy na rowerze, ale to wydaje mi się idealne na poniedziałkowy poranek w trakcie dojazdu do szkoły/pracy/univerka Czasami łapie podobną ekscytacje jak kolesie na teledysku jeżdżąc na bajku mam nadzieje, że się wcześniej nie pojawiło. Tylko ostrzegam, że kawałek zawiera wulgaryzmy (w j. angielskim, ale na forum nie powinno się używać żadnych, więc ostrzegam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Dzisiaj fajnie "powiózł" mnie ten kawałek . A po ostatnio zaliczonym koncercie live, to moje zdanie jest takie, że to dziecię z "paszportem Polsatu" stale podnosi swój poziom muzyczny i jest coraz lepsze A na dobranoc, z mojej pierwszej 10-tki ulubionych kapel, z ich chyba najlepszego albumu Use Your Brain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalorr Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tym postem witam się ze wszystkimi użytkownikami tego forum Zdecydowanie rockowo, nieraz luźniej, nieraz bardziej hard, ale na pewno energetycznie - pod sprinty i budowanie motywacji do dłuższych dystansów: A także coś pod jazdę wzdłuż ruchliwych tras nocą. Piękna sprawa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.