Skocz do zawartości

[muzyka] Najbardziej energetyczne kawałki do jazdy.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tak patrzę, to wyskoczę chyba jak filip z konopii :D ale cóż.

Jakby link nie działał, to chodzi o album Borixona - Rap Not Dead.

Świetnie mi się przy tym śmiga ;)

P.S Jak ktoś zaczyna jeździć ze słuchawkami "odcinając" się od otoczenia to proponuje na początek polne drogi, bo czasami można się przerazić, gdy nagle mija nas samochód :D

Poprzeglądałam co rowerowa brać preferuje i muszę przyznać że podzielam, niektóre gusta. Dobra muza przy rowerze  jest czasem lepsza niż nie jeden energetyk w płynie. Dodaje co nie co od siebie żeyby było wiadomo z czym mamy doczynienia:)

http://www.youtube.com/watch?v=t0XrKF19yzE

Ja raczej nie słucham muzy na rowerze, ale to wydaje mi się idealne na poniedziałkowy poranek w trakcie dojazdu do szkoły/pracy/univerka :D Czasami łapie podobną ekscytacje jak kolesie na teledysku jeżdżąc na bajku ;) mam nadzieje, że się wcześniej nie pojawiło.

Tylko ostrzegam, że kawałek zawiera wulgaryzmy (w j. angielskim, ale na forum nie powinno się używać żadnych, więc ostrzegam ;)

• Mod Team

Dzisiaj fajnie "powiózł" mnie ten kawałek

. A po ostatnio zaliczonym koncercie live, to moje zdanie jest takie, że to dziecię z "paszportem Polsatu" stale podnosi swój poziom muzyczny i jest coraz lepsze :thumbsup:

A na dobranoc, z mojej pierwszej 10-tki ulubionych kapel, z ich chyba najlepszego albumu Use Your Brain:

Tym postem witam się ze wszystkimi użytkownikami tego forum :)

Zdecydowanie rockowo, nieraz luźniej, nieraz bardziej hard, ale na pewno energetycznie - pod sprinty i budowanie motywacji do dłuższych dystansów:

A także coś pod jazdę wzdłuż ruchliwych tras nocą. Piękna sprawa:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...