FigoiFago Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 szybkie Stone Sour - Blotter j.w. średnie tempo średnie tempo j.w. Dream Theater - Forsaken średnie-wolne tempo; jednoriffowy dopalacz No i : walec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Klimaty Wam odległe, ale... Kimbra - Two Way Street (Aeroplane Remix) http://soundcloud.com/aeroplane/kimbra-two-way-street-aeroplane-remix-preview?utm_source=soundcloud&utm_campaign=mshare&utm_medium=email&utm_content=http://soundcloud.com/aeroplane/kimbra-two-way-street-aeroplane-remix-preview Tutaj coś normalnego: Papryczki - Can't stop Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Kimbra - Two Way Street (Aeroplane Remix) Fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 ^ Jestem w ciężkim szoku, ale wygląda na to, że nie było Aż wstyd... BTW, podawanie tytułów i nazw wykonawcy ułatwia wyszukiwanie. Linki wklejane bezpośrednio mają też tą wadę, że po usunięciu z serwisu nie wiadomo o co chodziło. Dlatego sugeruję podawać tytuły i dopiero do nich podklejać linki - przynajmniej zostanie nazwa piosenki... Przetestowane przed chwilą: daaje kopa; wysokie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Świetny ten filmik jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dwa się wkleiły Dokładnie chodziło mi o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 The Prodigy - Omen Ah! Poszedłby jeszcze raz na koncert... Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stream Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ogólnie, to nie jestem za remixami i coverami, ale ten to wyjątkowa mieszanka wybuchowa: I jeszcze to od Prodiżowców (bardzo lubię te ich stare kawałki)http://www.youtube.com/watch?v=qr1Cligg-Vk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 fajnie mi się przy tym ostatnio jechało a tu oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 fajnie mi się przy tym ostatnio jechało a tu oryginał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 To może teraz ja. Klasyczne, mocne i nowoczesne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Sodom - Agent Orange Ponieważ Sodom dobry na wszystko... Czasami dobrze odświeżyć sobie wspomnienia - jeździ się przy tym niesamowicie. Niektóre kawałki nadają się do interwałów. I: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upsi Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Do jazdy genialny jest kawałek Killin' it, Shazaama Foxy. Jedyny problem, to brak dostatecznie głośnego sprzętu do jego słuchania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Zawsze można głośno ustawić słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Chce oglosic, ze wszyscy jak w morde strzelil powinniscie dostac bana. Jak wczesniej nie uznawalem jazdy w sluchawkach tak teraz bardzo mi sie spodobala. ;-) W zwiazku z powyzszym kilka propozycji ode mnie. :-) Lupe Fiasco - Around My Way Goldroom - Angeles (świetny producent!) Santana feat. Everlast - Put your lights on Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Chce oglosic, ze wszyscy jak w morde strzelil powinniscie dostac bana. Jak wczesniej nie uznawalem jazdy w sluchawkach tak teraz bardzo mi sie spodobala. ;-) Ki grzyb?! Ma się rozumieć że jak jeździsz na rowerze to inny sposób słuchania muzyki nie jest hm... komfortowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 "oczywiste", ale dobre ; oba średnie tempo nie uznawalem jazdy w sluchawkach tak teraz bardzo mi sie spodobala A problem w tym, że słuchawka tylko w jednym uchu sprawdza się tylko do czasu. Wymagana spora doza samozaparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 No sedno sprawy tkw chyba w tym że fan muzyki nie chce słyszeć zewnętrznych dźwięków. Dalszy ciąg klasyki. Na rozkręcenie The Black Keys - Little Black Submarine. Fajny kawałek do połowy wolny ale później się tak fajnie rozkręca że nie mogłem go na rower nie zaproponować. Przyśpieszamy Red hot chili peppers - So I Much, A ponieważ ostatnio na rower preferuje funkowe brzmienie (takie jak RHCP) to jeszcze to Red Hot Chili Peppers - Storm In a Teacup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jon Bon Jovi - Livin' On A Prayer Jon Bon Jovi - It's My Life A ja pamiętam jeszcze to, jako podkład muzyczny do jednej z pierwszych reklam w historii TVP (Mitsubishi Pajero to chyba było) Obecnie zaś katuję stare albumy Prodigy, a najczęściej to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dla tych którzy kątem-plują na rowerze. ;-) Riziero Ortolani - I Giorni Dell'ira Dla tych którym motywacji brak. Björk feat. Skunk Anansie - Army Of Me (Sucker Punch Remix) Skunk Anansie - Charlie Big Potato Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.