Mod Team adamos Napisano 25 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 "Odkurzam" klasykę polskiego rocka. Dobre tempo, dobry motywator, zwłaszcza gdy "wieje wiatr" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Widzę że ja mam troszkę inne gusta Poza tym długo by wymieniać, ale w moim katalogu ta nuta to niemal klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ^ bardzo szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja słucham Dodę, Britney Spears, Justina Timberlaka. Żart. Serio - Metallica, Abba, Enej, Flo Rida, Jessie Ware, Disclosure, Led Zeppelin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 26 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anthrax - Indians Z tym Anthraxem, to mi przypomniałeś super kawałek z Public Enemy http://www.youtube.com/watch?v=RBA-xi8WuCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 dosyć szybkie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ojj, dałem "M-16", a zapomniałem o "Marines" - faux pas. średnie tempo, rytmiczne; bardzo polecam, świetnie mi się przy tym jeździ do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 kierwa,znowu śnieg, na rozgrzewkę.. http://www.youtube.com/watch?v=SwGwgSYanOs http://www.youtube.com/watch?v=qYJfqEVcnoU zapętliłem jak jechałem do fabryki, z też dobrze robiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 szybkie super szybkie Oba bdb napędzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Uuu, swego czasu mój ulubiony band, ale po Agent Orange jakoś straciłem zainteresowanie. Na tym krążku jest takie cuś http://www.youtube.com/watch?v=TTOvSsWDFvg Imo idealny na zjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ja podobnie, kiedyś słuchałem, a poza pierwszymi trzema albumami do tej pory jakoś niczego więcej. Ale zaprawdę powiadam, "City Of God" i "Kamikaze Energy Drink" potrafią czynić cuda - testowane przed chwilą i rekord odcinka pobity Kawałek awansował do mojego elitarnego zestawu, razem z np "Travel In Stygian" i "You Could Be Mine". Pozostałe z "M-16" też są już wysoko w rankingu. Z innego poziomu "energetyczności": Cannon Fodder - Theme Song P.s. Aaa, i jeszcze jeden nowo odkryty Sodom: baaardzo szybkie tempo Nie mogłem się powstrzymać, to KILLER. Sodom zdecydowanie pasuje mi na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Tych gości się trochę boję , ale w lesie świetnie mi się do tego kręci: I trochę "jajcarsko", ze względu na klimat Świąt. Kto pamięta?! https://www.youtube.com/watch?v=4yng-EO_IJA Wesołych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Righeira - Vamos a la playa (1983) - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Chlopaki wrzuccie cos po czym diably chetniej nie wychodza z szafy. Macie monopol w tym temacie, a chetnie bym poznal cos nowego. Jakas alternatyva? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Jeśli chodzi o "niemetal" czy "nierock" to ja wrzuciłem np to: Cannon Fodder - Theme Song Słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho (a tutaj zaostrzam kryterium do "energetycznych"), ale, ogólnie, jest to przeważnie rock. Określ o co chodzi. A najlepiej sam coś wrzuć. ... a przy okazji : Sodom - The Saw Is The Law średnie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Skunk Anansie - Weak Sent from my iPhone using Tapatalk Fair Weather Friends - Fortune Player Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Las Ketchup - Asereje I tylko żal (...) ściska jak spojrzeć za okno :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnJoy Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 To i ode mnie parę propozycji, głównie elektronicznych Members Of Mayday - Datapop (ManDee Remix) - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 31 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Jakas alternatyva? Mówisz i masz: (od 4:10 min gitara miażdży ) Karwasztwasz, u mnie znów sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 I ogólnie wszystkie albumy od 2000 do 2010 roku,burzą krew,podnoszą poziom adrenaliny i mają dobrego kopa więc idealne do jazdy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 T-raperzy Znad Wisły - Bo gdy cyganka kocha (Oficjalny teledysk) - YouTube T-raperzy Znad Wisły - Kiedy nogą parkiet pieszczę (Oficjalny teledysk) - YouTube T-raperzy niszczą system Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=y-4Y0tDfVCk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Z traperowych wrzutów to się nawet kwalifikuje: T-raperzy Znad Wisły - Erodisco (Oficjalny teledysk) - YouTube Alutka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Alutka ? Jaka Alutka? To jest: Lucyna Malec – Wikipedia, wolna encyklopedia PS. ja chcę lato! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.