drezyna Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 a się skończył? .. Anthrax-Anti-social - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ministry - N.W.O [New World Order] Kolego goldbloom muszę przyznać, że baaaaaardzo mi dzisiaj przypasował i kilka razy był cofany Od siebie dodam: Be safe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 baaaaaardzo mi dzisiaj przypasował Hehe! Dwa kawałki Annihilatora , dzięki którym rozpędzałem się dzisiaj do 15km/h. Ale bez tego jechałbym w tempie marszobiegu, więc kawałki naprawdę robią robotę alias AC/DC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ja to sobie kupilem osobna mp3 do jazdy a slucham glownie jump i hardstyle : http://www.youtube.com/watch?v=VaiHTvifGt0 najlepszy moment od 1:30 http://www.youtube.com/watch?v=d5YuAzUbqe8 I jeszcze reage: Jamal-kiedys bedzie nas wiecej Jamal-pojde tylko tam Jamal-defto Jamal-slonca łan East west rockers i jeszcze inne : System Of A Down - Toxicity- Official Video - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Coś dla miłośników muzyki elektronicznej. Naprawdę dynamiczny kawałek. Marek Biliński - Ucieczka z tropiku Jak się ogląda ten teledysk, to trudno uwierzyć, że to 1984 rok i polski wykonawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Straszna muzyka... Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Dwa moje wynalazki, albo może raczej odkopy, na dojazdy do pracy w wysokim tempie: El Dojpa - Canalos "hicior" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWalczak Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Jeżeli trafi się na jakąś fajną górkę w lesie i podczas zjazdu leci ten kawałek w słuchawkach, to jest POWER jak dla mnie Raz mi się tak udało całkiem przypadkiem... podczas zjazdu między drzewkami słyszałem tylko... CALL 911... http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Naprawdę dynamiczny kawałek. Marek Biliński - Ucieczka z tropiku Jak się ogląda ten teledysk, to trudno uwierzyć, że to 1984 rok i polski wykonawca. Dzięki za to! Mam sentyment do tego, nie wiedziałem co to jest, a w życiu bym nie pomyślał, że to polskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciaz Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Instrumentale: * tytuł w sam raz adekwatny do zjazdów DH : * jeszcze z twórczości tego samego gitarzysty: * coś dla sentymentalistów, w temacie Amigi: Lotus III - Metal Machine I z wokalem: * * Może jeszcze: * I coś z nurtu muzyki neoklasycznej: Airbourne - No way but the had way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metios Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Osobiście motywuje mnie do jazdy i pozwala utrzymać dobre tempo - trance. https://www.youtube.com/watch?v=IPeeZfq9bkY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartiCube Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 1. Sabaton - The Hummer Has Fallen. 2. Sabaton - Nuclear Attack. 3. Sabaton - The Price Of A Mile. 4. System Of A Down - Chop Suey. 5. ColdPlay - Paradise. 6. Linkin Park - Faint. 7. Linkin Park - Numb. 8. RedHotChilliPapers - Other Side 9. Kajman - Pociąg Z Forsą. 10. Malina - Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 ^ Dodaj linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Generalnie cała dyskografia Billy Talent jest tak samo energiczna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Nie wiem jak Społeczności forumowej podchodzą cięższe klimaty. Niemniej, dla mnie do jazdy nadaje się idealnie Polska grupa, dobre granie, dobre tempo: Zgorszenia mam nadzieję nie wzbudzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 mnie do jazdy niespecjalnie podchodzą( ogólnie lubie , tak jak i meszugasów, converge, dillingera, antigamę), , długo miałem za to jazdę na łagodbiejsze bardziej mi na rower pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 A starą, poczciwą Siekierę ktoś jeszcze pamięta? (w okolicach 2:12 jest najlepiej do kręcenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Bee Gees "Stayin alive" może być w wersji Kabaretu Moralnego Niepokoju Village People "Everybody Was Kung Fu Fighting" PSY "Gangnam Style" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Nie wiem jak Społeczności forumowej podchodzą cięższe klimaty. Niemniej, dla mnie do jazdy nadaje się idealnie Polska grupa, dobre granie, dobre tempo: Zgorszenia mam nadzieję nie wzbudzę Takim lajtowym kawałeczkiem na pewno nie Kerim wymiata BTW. Skoro mówimy o bębniarzach, na fali kolejnej awantury z Lombardo odsłuchuję rzeczy dawno nie słuchane. Jest przy czym pojeździć Slayer - Ghosts of War - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Moim zdaniem najfajniejsza płyta The Black Keys http://www.youtube.com/watch?v=86PDiK3H1HQ http://www.youtube.com/watch?v=kANE6mEHcWE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 @Sol, nooo, afera z Lombardo trochę mnie zaskoczyła. Ale już raz odchodził, może znów wróci A Kerim po odejściu z Decapitated kręci coś z innymi chłopakami z Polski (gdzieś miałem linki, ale nie pamiętam już gdzie...). Pierwsze nuty już wychodzą na światło dzienne, zapowiada się baaardzo ciekawy materiał I żeby offa nie robić, to też Slayer pójdzie. Często słuchany podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To jest slayerowy wypas: Slayer - Spirit In Black (Live) HD Decade Of Aggression [Remastered] Kawałek wymiata, m.in dlatego, że to wesja "turbo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Niby o gustach się nie dyskutuje ale pojechałeś po bandzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assassInql Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Siema, skumajcie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.