FiFiAk Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repak59 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Coś ode mnie: Wąski/ SZEM - Szanuj życie (feat. Bartek Chmielewski) prod. Szofer - YouTube - szanuj życie - dla mojej ferajny - ostra jazda - zapytaj mnie nie ma to jak rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Witam. Jeszcze z tym nie jeździłem ale jak się posłucha i popatrzy to chęci na jazdę przybywa. Ino tęskno za latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Hmm, dziwne, dałbym sobie głowę głowę uciąć, że to wklejałem, ale ni ma... : nie-oryginał :/ ; dodaje skrzydeł szybkie, równe tempo, no i dobry kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repak59 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nie znalazłem tego w wyszukiwarce.. a powinno być Linkin Park - New Divide Oraz bardzo fajny kawałek: http://w935.wrzuta.pl/audio/55Gvval66we/bouscaper-c39est-bouscaper - C'est Bouscaper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Jak się bawić to się bawić panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Hmmm Black Eyed Peas - Let's Get Retarded - YouTube oO Same starocie byłbym zapomniał.... !!!!!!! #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 mnie ostatnio rozgrzewa audiobook "Gra o tron" w kolejce czeka trylogia husycka Sapkowskiego a z muzyki to raczej jakieś transowe kawałki bo tłukę kilometry tylko na asfalcie. Np przez godzinę leciał u mnie ten kawałek: Wszyscy znajomi twierdzą że "zadu" nie urywa ale mi się automatycznie załączyły wspomnienia z wypraw kajakowych na Kaukaz, Krym, loty z wodospadów trochę wyższych niż kamiennica w której mieszkam i dla mnie będzie ten utwór jeszcze długo "mocnym" kawałkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repak59 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No byłbym zapomniał.. fajnie się przy tym jeździ..wersja bez teledysku: Bad Style - Time Back - YouTube download: bad style time back: FREE MP3 Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iNexh7jnaRQ (tym francuskim freestylem Lech Roch zrobił na mnie wielkie wrażenie - wyraźny progres jest ) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joytas Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ok. idziemy dalej w temacie na dziś dubstep :) i to naprawdę dobry \ 1. 2. 3. 4. No i sam koniec 3 godziny Epic Music... jeśli ktoś lubi muzykę z zapowiedzi do filmów i jest ciekaw kto ją w większości gra to zapraszam do odsłuchania ... tylko 8 godzin: 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (...)tylko 8 godzin(...) 8-Hour | Epic Music Mega Mix - YouTube To się nie liczy Dio - Night People - kawałek do gonienia; szybki - jak wyżej ^^ Oba - wysoka wartość artystyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Goldbloom myślałem że takiej muzyki słuchają takie dinozaury jak ja, toż to klasyka lekko przykurzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A jak \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freak78 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam, ja nie słucham muzyki podczas jazdy, uważam że bezpieczeństwo na 1 miejscu, tym bardziej, że jakby się coś stało, to zaraz by była dyskusja "miał słuchawki w uszach" ale gdybym zechciał słuchać, to polecam stare ale jare Laser dance, czyli energiczny space synth, i na przykład ten utwór: http://www.youtube.com/watch?v=qPHbyvXPxZs jest dobry W ogóle laser dance i koto bym polecił do słuchania podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 słuchają takie dinozaury jak ja, toż to klasyka lekko przykurzona Ja też lubię posłuchać "przykurzonej" klasyki, ale za dinozaura to jeszcze się nie uważam http://www.youtube.com/watch?v=-o4-9toOBEI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Z tym "Child in time" to mały offtop chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ja w tym wątku już bardziej off-topowe kawałki widziałem, ale jak ma być energetyczniej od Purpli, to proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To i ja dołożę jak przytomnie zauważył ktoś w komentarzach: POWER rages on i jeszcze Oba w miarę szybkie i rytmiczne, czyli jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jak Purple i do jazdy to oczywiście Highway Star, nawet tekst trochę współgra Młodszy klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jak Purple i do jazdy to oczywiście Highway Star A dla mnie najlepszy kawałek Deep Purple dotyczący jazdy to oczywiście: Ale żeby nie było, że znów robię OT , to dorzucam jeszcze: http://www.youtube.com/watch?v=EKuHNt9gUn8 i (kto był i widział "na żywo" ten wie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Skoro nadal jesteśmy w latach 80tych ,zauważyłem, że w niewytłumaczalny dla mnie sposób Rainbow jest reprezentowane w temacie tylko przez jeden kawałek... Postanowiłem więc to zmienić : Rainbow - Black Masquerade i Rainbow - A Light In The Black Rasowe rowerowe dopalacze, dwa pierwsze testowane przed kilkoma godzinami, a ostatni mam na playliście zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Trochę starszej i nowszej, energetycznej muzy z Wysp Brytyjskich: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacq Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ja polecam soundtrack do gry THPS2. wlasciwie przy kazdym kawalku dobrze sie jezdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 pierwsza połowa tempo umiarkowane, druga wysokie; dobre do wejścia na wysokie obroty wysokie tempo cały czas j.w. Metallica - Helpless j.w. Sądząc po pogodzie, wygląda na to, że sezon właśnie się zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.