Mod Team adamos Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Godsmack lukas85 zapodaj linka/i - też ich lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) - YouTube To jest fajne, powinno pasować - jutro sprawdzę. Godsmack kiedyś to wrzuciłem, ale ubiegnę lukasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) - YouTube zawsze zastanawiała mnie obecność tej szosówki w teledysku Godsmack - I Stand Alone z płyty Faceless Godsmack'a znacznie bardziej "podchodzą" mi: ("i am a devils eyes" ) (gitara od 3:10' min - miażdży) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja wrzucę to: Panterę bym wrzucił, ale ostatnio mi przeszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Pantera już się kilka razy tu pojawiała, ale oni wydali chyba 9 albumów - więc jest z czego wybierać. Dla mnie jeszcze niezawodny kawałek na rower i do każdego innego treningu/wysiłku fizycznego to Soulfly - Prophecy. Jest moc! http://www.youtube.com/watch?v=0Sl5-Cl6LOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ministry - N.W.O [New World Order] Ministry - Supermanic Soul To są dwa wybitnie "energetyczne kawałki na rower" (dzięki za skojarzenie z latami '90). Wszystkie z równym, szybkim tempem. Tzn trzy (dla dociekliwych ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ostatnia dobra płyta. Późniejsze są dobre do curlingu albo szachów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 słuchalne są tylko dwa cd pantery, cowboys i wulgar . dobry na poranną walkę z puławskąhttps://www.youtube.com/watch?v=WJcFDf5wyNw powrót do domu niesamowita płyta, polecam nie tylko do jazdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 In Flames - Clayman - YouTube Dobre! Nie znałem wcześniej! Wokal mocno przypomina jakiegoś tygrysa albo panterę właśnie , no i ten dziwny koniec utworu. Muszę zrobić odsłuch całej płyty. @drezyna - Rollins Band podstawa! I jeszcze dzięki za przypomnienie kawałka Rise by Bad Brains - oj słuchało się kiedyś, słuchało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 In Flames - Clayman - YouTube In Flames, no jasne... In Flames i jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dobre! Nie znałem wcześniej! Wokal mocno przypomina jakiegoś tygrysa albo panterę właśnie , no i ten dziwny koniec utworu. Muszę zrobić odsłuch całej płyty. To jeden z klasyków szwedzkego melo-death, z resztą muzyki tam właśnie wymyślonej. Obadaj At the gates, Soilwork, Hypocrisy, Arch Enemy, Dark Tranquillity i w cholerę innych. http://www.youtube.com/watch?v=HjRXfHWtvW4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Przy tym kawałku nogi same pedałują http://www.youtube.com/watch?v=MLQRQam9J84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witamy na dalekim wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek1890 Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wrzucam trochę alternatywy do wszechobecnej komercji: czysta energia na długie trasy (nie tylko rowerowe), CHROMATICS: Album : Kill for love CHROMATICS / KILL FOR LOVE (Complete Album) by JOHNNY JEWEL on SoundCloud - Hear the world’s sounds szczególnie kawałek - KILL FOR LOVE czy BACK FROM THE GRAVE Album : Night Drive The Chromatics - Night Drive by Pierre Charles Grante on SoundCloud - Hear the world’s sounds Glass Candy Album: - Beat Box Glass candy - b-e-a-t-b-o-x - 05 - rolling down the hills by FMDias on SoundCloud - Hear the world’s sounds Glass Candy - Etheric Device (Alvin Risk Remix) by AlvinRisk on SoundCloud - Hear the world’s sounds Glass Candy - Warm In The Winter by The Music Snob Militia on SoundCloud - Hear the world’s sounds Italians Do It Better Album: VA After Dark - (mix kawałków tejże wytwórni) AFTER DARK / REMASTERED by JOHNNY JEWEL on SoundCloud - Hear the world’s sounds SYMMETRY Album: THEMES FOR AN IMAGINARY FILM (napisali ścieżkę do nienakręconego filmu ) SYMMETRY / THEMES FOR AN IMAGINARY FILM by JOHNNY JEWEL on SoundCloud - Hear the world’s sounds M83 album : Hurry Up, We're Dreaming M83- Hurry Up.We're Dreaming by Ashseer on SoundCloud - Hear the world’s sounds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 znane chociażby z NFS bodajże i coś po polsku , ten zespół napełnia mnie taka pozytywną energią ze pedały sie same kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kabanos - Baba i dziad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 SLAYER - World Painted Blood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Do szybszej jazdy: http://www.youtube.com/watch?v=7B2mgw6pWrc Be safe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 SLAYER - World Painted Blood Od siebie: Slayer - Expendable Youth energetyczna bomba i Czyli tradycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No to ja, z trochę "innej mańki The Shocking Blue - Send Me A Postcard - YouTube Czy tylko mnie się wydaje, czy jednak wokalistka fajna jest??? A tutaj ten sam kawałek w wersji do jazdy, a raczej zjazdu na rowerze http://www.pinkbike.com/video/270817/ Be safe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Rammstein - Du riechst so gut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 https://www.youtube.com/watch?v=54H3EUAzpVg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czy tylko mnie się wydaje, czy jednak wokalistka fajna jest??? Phantogram "When I'm Small" - YouTube Zdecydowanie. Mick Jagger feat. Lenny Kravitz - God Gave Me Everything [HQ] - YouTube BUDGIE - BREADFAN - YouTube +2 Pierwszy super. Oryginał "Breadfana" lepszy od coveru, znałem tylko wersję Metalliki. P.s. Ładna laska w teledysku do "God gave me everything". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 śmieszny klip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 5 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Foo Fighters - Pretendent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.