karpik75 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Według mnie cover bardzo udany. To i ja zaproponuję cover DM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Sabaton-Ghost Division Sabaton-Attero Dominatus Lana Del Rey--born to die 50 CENT-Ready For War Disturbed-Pain redefined Disturbed-Run Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakuza Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ostatnio dodałem do mp3 http://www.youtube.com/watch?v=NSF5AivLtqs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosucherry Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Przy tym można palić opony : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek14 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=atKv1JyQgV8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 http://youtu.be/7HmgOtsrznU Colin_Munroe_ft__Pusha_T___The_Fight_Of_My_Life_Zeds_Dead_Remix1.mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Cockney Rejects Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek14 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 ^ @slawek14, używam tego od jakiegoś czasu przy rozjeździe, podczas powrotów, na rozluźnienie do tego jest świetny Colin_Munroe_ft__Pusha_T___The_Fight_Of_My_Life_Zeds_Dead_Remix1.mp3 Dobre @Lookas 46, naprawdę dobry kawałek na rower. A może jeszcze coś szybszego? Ekstremalnie : Vivaldi - Cztery pory roku, "Lato" , Presto No i oczywiście : i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 dosyć szybkie tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterslu3 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Tym razem postarałem się znaleźć coś z Toola: Świetne kawałki, szczególnie dobrze nadaje się pierwszy. Nie są "typowo rytmiczne", są zmiany tempa (w końcu to Tool), ale naprawdę dobrze mi się przy tym jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 TMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piszaman Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nBmueYJ0VhA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 KBK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Bee Gees - Stayin' alive w oryginale albo jeszcze lepiej w wykonaniu Kabaretu Moralnego Niepokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Hehe niezłe, Arka Satana też ma swoją wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Mój ulubiony utwór na rozpoczynanie dłuższych podjazdów. Rozkręca się powoli, w sam raz na nabieranie tempa podczas wspinaczki http://www.youtube.com/watch?v=SRgIxsFPYds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 bardzo szybkie tempo; kawałek ma wartość motywacyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakuza Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 zapomniałbym o tej kapeli ,ale już jest na mp3 , dziś z nią wyruszam NomeansNo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Johnny Cash Ring of fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrueFaith Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Jak dla mnie to zależy od stylu rowerzysty. Osobiście nie lubię remixów ani techno, bardziej mnie to męczy niż energetyzuje. Ja preferuję rock alternatywny, piękne teksty piosenek oraz super brzmienie motywuje mnie do wszystkiego. Jeśli ktoś też lubi rock'a to polecam zespoły 30 STM, brakeing Benjamin, CHevelle, Red. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Oczywiście, że - Nirvana - Smells Like Teen Spirit ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosnikrowerow Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Z racji tego że mam wolnego neta nie dodam linków ale wypiszę kilka zespołów bo i tak jak słucham muzyki to puszczam cały album -Pink Floyd -Led Zeppelin -Metalica -Ramstein -The rolling stones -Aerosmith -Red hot chili peppers -System of a down -L.U.C 7Przebudzenie- to musiałem dodać jedyny polski raper który nie gada w kółko o tym samym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.