Moloch89 Napisano 19 Grudnia 2009 Napisano 19 Grudnia 2009 Mam taki problem, podczas wysyłki zerwała sie chyba linka z manetki od magnesu, wie ktoś może jak sie dostać do magnesu? rozbierał ktoś kiedyś trenażer?
Mod Team Puklus Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Zapodaj kilka blizszych fotek jak to tam wyglada. Tylko zeby fotki ostre były
Mod Team Pixon Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Rozkręcasz tą plastikową obudowę. dostajesz się do dwóch magnesów. Zdejmujesz ten pierwszy i powinieneś już mieć dostęp do linki. Teraz już tylko wystarczy zamienić ją nową. W niektórych przypadkach musisz jeszcze wyjąć ten jeden magnes. Spokojnie rozkręcaj nic tam nie popsujesz. Wszystko proste jak budowa cepa.
Moloch89 Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Napisano 23 Grudnia 2009 Chodzi oto żeby sie dostać do magnesu, odkręciłem widoczna śrubke i wszystkie inne, i dalej nie umie sie tam dostać;/
Mod Team Pixon Napisano 23 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 23 Grudnia 2009 Nic Ci nie powiem z tego zdjęcia bo z niego nic nie widać
Tankian Napisano 19 Stycznia 2011 Napisano 19 Stycznia 2011 Hej, Mam podobny problem, przestała mi działać manetka w tacx'ie sirius, linka jest cala, przesuwa się trochę w pancerzu ale tej niebieskiej "wajchy" w manetce nie da się ruszyć. Miał ktoś może taki problem?
senjiro Napisano 19 Stycznia 2011 Napisano 19 Stycznia 2011 Ja miałem coś podobnego, całkiem możliwe że w środku Ci przeskoczył taki plastikowy blat. Generalnie tak jak napisał Pixon, trzeba odkręcić śrubki żeby ściągnąć obudowę z magnesami. W ten sposób dostajesz się do środka gdzie czekają kolejne śrubki przytrzymujące plastikową kontrę po której ściągnięciu (i jeszcze jednej osłony) dostajemy się do linki. Wszystko jest bardzo proste i nie sposób coś zepsuć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.