chmi3lu Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witam, Mam korbę montowaną na kwadrat i jest ona za blisko ramy, co przeszkadza mi w prawidłowym wyregulowaniu przerzutki, potrzebuje takiej podkładki, dzięki której będzie można trochę odsunąć tą korbę. Czy wiecie może jak można coś takiego zrobić, lub czy gdzie się to kupi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nigdy nie widziałem takie podkładki ,tego chyba nikt nie produkuje.Bo jeśli jest dobrze suport dobrany ,a widać ze w twoim przypadku dł osi suportu jest za krótka ,to wszystko pasuje jak cacy.A nie możesz sobie kupić nowego suportu ? Nie wiem czy taka podkładka zdała by egzamin ,bo ramie korby może siedzieć na zbyt małej dł osi suportu ,może być mało sztywne ,może spadać ramie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Mógłby pokombinować z taką podkładką jak masz w suporcie od Hollowtecha II. Nie wiem jaki aktualnie jest tam zamontowany suport ale jeśli to prosty shimano to nowy wyniesie Ciebie około max 35 zł. Podaj proszę jaką masz aktualnie korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Żadna opcja z podkładką nie przejdzie bo korba nie będzie się stabilnie trzymać a tam obciążenia są bardzo duże. Zostaje Ci wymiana suportu na taki, który będzie pasował do korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.