hheniek1987 Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Orientuje się ktoś gdzie w Wawie dostane opony kolcowane? Bo mam z tym mały kłopot... Najchętniej Continental Spike Claw lub Schwalbe Ice Spiker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Ech... poddałem się, zamówiłem z Jeleniej Góry:) temat raczej do usunbięcia,chyba że ktoś się wykaże:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 AirBike na Dereniowej/Mangalii http://rowerowysklep.pl/opony-opony-kolcami-c-157_155_47_123.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 W tej chwili tylko teoretycznie... w dodatku drogo:/ I coś w Konstancinie było ale tam już nie pamiętam co było nie tak:P Znalazłem jedną sztukę Snow studa na Nowowiejskiej. A finalnie zamówiłem zestaw z www.formicki-bike.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misz Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Jakby ktoś potrzebował, to mam 2 snowstudy na zbyciu. Wiadomość na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.