netta1987 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Zapraszam na nowo otwarte forum rowerowe dla Augustowiaków ale nie tylko bo znajdziecie tu tematy pomocne każdemu typu serwisy amorków kalendarz imprez terenowych na 2010 (chyba jeden z największych jakie widziałem) a i może sami coś pomożecie stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 zapraszam na forum http://www.rowerowanie.fora.pl trochę zmodyfikowałem i myślę że może ruszyć dzięki wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam będę miał okazje pojeździć po Augustowie swoim nowym bikem idealne tereny do XC kocham Augustów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 rower nie musi być nowy ważne by noga podawała i były chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Fakt nie musi być nowy ale wytrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kolejny zawodnik do Teamu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenjisan Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Pozdrawiam augustowian Mam przyjemność jeździć nad jeziora w okolice między augustowem a suwałkami. Bardzo piękne lasy i trasy. Przyszłe wakacje pewnie spędzę nad morzem ale kolejne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Kolejny zawodnik do Teamu? negocjacje trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik93 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 sPiDy kenjisan zapraszamy Was na nasze forum rowerowe Augustów I oczywiście chętnie przygarniemy nowe osoby do naszego teamu. Tak dla przypomnienia http://rowerowanie.fora.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudlaty01 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja zapraszam team augustów do suwalskiego parku krajobrazowego ;> nic lepszego w okolicy nie znajdziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik93 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja zapraszam team augustów do suwalskiego parku krajobrazowego ;> nic lepszego w okolicy nie znajdziecie Tak tak wiemy W miarę możliwości często zaglądamy w tamte tereny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Jak wszystko dobrze pójdzie ( po mojej myśli) przeprowadze się na stałe do Augustowa i dołącze do teamu jeżeli mnie zechcecie hehehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 my przygarniamy niemal wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Hmmm myślałem że musze przejechać z ekipą sto kilometrów by być w teamie no ale spoko ... :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 no wiesz jak dobrze się załapiesz to jeden wyjazd i masz swoją 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 stop stop stop - a co z wpisowym? miała być skrzynka piwa na start plus chrzest nowicjusza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 musiałeś pisać to na ogólnopolskim teraz wyjdzie że pijemy piwo:P a tak by była mała niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Macie jakiegoś linka jak wygląda koszulka teamowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 jak będziesz chciał mieć to zarejestruj się na forum i tam zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.