wigry Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 Chorzów,Katowice,Sosnowiec. Gdzie najlepiej oddać koła do wymiany szprych i centrowania ?
Dynio Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 Żadne z wymienionych miast ale Bytom to nie koniec świata .Polecam sklep RB ROWEREK ulica Kochanowskiego 15 tel(32) 282-35-25 www.rowery.bytom.pl Naprawdę dobry fachowiec ceny przystępne
kllnTToOn Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 A nie masz w pobliżu jakiegoś serwisu rowerowego ? Tam powinni Ci wycentrować koła idealnie i to za niewielką sumkę
wigry Napisano 16 Grudnia 2009 Autor Napisano 16 Grudnia 2009 ok,już zdecydowałem padło na mkbike w Sosnowcu
andi333 Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 No nie wiem centrowałem tam koła i nie byłem zbytnio zadowolony .Lepiej mi zrobili w Meridzie w S-cu
Doczu Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 Swego czasu w Meridzie kiedy Merida nie była jeszcze Meridą, a sklep już istniał, był dobry mechanik (taki starszy, tęgawy, facet z brodą). Słynął z rzetelności i umiejętności, ale ładnych kilka lat już go tam nie widzę Gdyby ktoś z lokalnych bikerów wiedział czy przypadkiem nie pracuje gdzieś indziej, to dajcie znać. Obecnie w tym sklepie pracują młodzi mechanicy, ale jak ze 2 lata temu oddawałem tam rower na serwis, to sprawiali dobre wrażenie i na ich pracę raczej nie narzekałem przez te 2 lata (wymieniali napęd, oraz całe olinowanie)
s2y8ki Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Moze to nieskromnie zabrzmi, ale znam sie na zaplataniu i centrowaniu kol. Przez kilka lat pracowalem w londynie, w serwisie, gdzie zaplatalem czasem kilka dziennie. W sumie mysle ze zrobilem ich ok 300 i nigdy nie mialem zadnych reklamacji. Jestem w stanie nawet podjac sie proby naprawy kola, o ktorym inni mowia, ze jest do wyrzucenia. Od marca zapraszam do Bielska-bialej na ul. Trzech Diamentow 2. naprzeciwko lidla, po drugiej stronie cieszynskiej, budynek gdzie jest solarium, wejscie z tylu. Mam w pelni wyposazony serwis rowerowy i autoryzacje na naprawe amortyzatorow Fox. www.thorcycles.com tel. 609 601 605 pozdrawiam i zapraszam s2y8ki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.