Skocz do zawartości

[servis]Gdzie polecacie centrować koła ?

wigry

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Napisano

Swego czasu w Meridzie kiedy Merida nie była jeszcze Meridą, a sklep już istniał, był dobry mechanik (taki starszy, tęgawy, facet z brodą). Słynął z rzetelności i umiejętności, ale ładnych kilka lat już go tam nie widzę :thumbsup:

Gdyby ktoś z lokalnych bikerów wiedział czy przypadkiem nie pracuje gdzieś indziej, to dajcie znać.

Obecnie w tym sklepie pracują młodzi mechanicy, ale jak ze 2 lata temu oddawałem tam rower na serwis, to sprawiali dobre wrażenie i na ich pracę raczej nie narzekałem przez te 2 lata (wymieniali napęd, oraz całe olinowanie)

• 1 rok później...
Napisano

Moze to nieskromnie zabrzmi, ale znam sie na zaplataniu i centrowaniu kol. Przez kilka lat pracowalem w londynie, w serwisie, gdzie zaplatalem czasem kilka dziennie. W sumie mysle ze zrobilem ich ok 300 i nigdy nie mialem zadnych reklamacji. Jestem w stanie nawet podjac sie proby naprawy kola, o ktorym inni mowia, ze jest do wyrzucenia. Od marca zapraszam do Bielska-bialej na ul. Trzech Diamentow 2. naprzeciwko lidla, po drugiej stronie cieszynskiej, budynek gdzie jest solarium, wejscie z tylu. Mam w pelni wyposazony serwis rowerowy i autoryzacje na naprawe amortyzatorow Fox.

www.thorcycles.com

tel. 609 601 605

pozdrawiam i zapraszam

s2y8ki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...