Gość Radek Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 witam Jaka jest różnica miedzy kasetą 11-32 a 11-34 ?? czy można je zastąpić ?? chciałbym kupić kasetę XT, mam korbę SLX , czy łańcuch HG93 będzie na tym chodził, ?? dziękuje za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Różnica jest dokładnie dwóch ząbków na największej zębatce i innego zestopniowania reszty zębatek. O ile nowy ten HG93 to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 O ile kaseta 11-34 będzie lepsza w terenie, przy m.in. stromych podjazdach o tyle 11-32 czy jeszcze lepiej 11-28 będzie lepsze do jazdy na ubitych ścieżkach i asfalcie ze względu na stopniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 11-32 nawet na stromych podjazdach z tarczą z przodu 22 jest wystarczające, jak ktoś kojarzy "patelnie" to tam bez problemów dawałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Radek
witam
Jaka jest różnica miedzy kasetą 11-32 a 11-34 ?? czy można je zastąpić ?? chciałbym kupić kasetę XT, mam korbę SLX ,
czy łańcuch HG93 będzie na tym chodził, ?? dziękuje za podpowiedzi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.