Iskra14 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Trzeci raz czytam sagę Sapkowskiego Obecnie czas pogardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elLobo Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 jako, że kupiłem sobie Kindla to zabrałem się za kilka książek naraz, ale głównie czytam po angielsku, hiszpańsku w celu utrwalenia języka, a aktualnie "Angels & Demons" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Oskar i Pani Róża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Czytam siostrze po rozdziale dziennie Małą Księżniczkę Hodgson'a Burnetta'a, piękna książka, polecam dla dorosłych również . No a oprócz tego jak już pisałam, od roku gdzieś czytam skandynawską Sagę o Ludziach Lodu Margit Sandemo (na razie 21 tom) no i czasem coś w między czasie przeczytam, wliczając lektury szkolne. Ostatnio wzięłam z biblioteki na ślepo Rzęsy na opak polskiego autora, ale taka średniawka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 na razie 21 tom To ile tego jest w sumie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 To ile tego jest w sumie ? 47 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avek92 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 W przerwach między nauka do sesji czytam Oko Jelenia - Droga do Nidaros autorstwa Pilipiuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karni Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ja ostatnio wczytuję się w Grę o Tron i Miecz Prawdy. polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.