doom Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Łykam wszystko co pisze Suworow, ostatnio książka pt. "Samobójstwo". Za sobą mam juz pięć jego książek, przed sobą co najmniej pięć jeśli mowa tylko o tych na półce Poza tym książki traktujące o drugiej wojnie światowej oraz zimnej wojnie. Głownie te tematy mniej rajcują. Jak ktoś jest fanem morza polecam serię z kotwiczką. W razie czego mogę podać tytuły, które przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 A ja teraz zgłębiam tajniki Biblii Friela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Pewnie mało oryginalne ale połknąłem trylogię Larssona "Millenium" - świetna. Film w wersji szwedzkiej też dobry (3 części) ,amerykański jak to amerykański (w kinach). Książka lepsza niż film no i gruba a ja nie lubię książek które można połknąć na jednym posiedzeniu wiecie gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Marcin Wolski "Włóczędzy czasoprzestrzeni", "Agent Dołu". Ostatnio u mnie fantastyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryki Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Zacząłem czytać książki historyczne, kiedyś stwierdziłem, że ja tak naprawdę mało wiem o historii ludzi na naszej planecie.Omijam szeroko wszelkie kody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 16 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Marcin Wolski "Włóczędzy czasoprzestrzeni", "Agent Dołu". Pierwszy raz Agenta czytałem 20 lat temu... Polecam tegoż Autora ksiażkę " Bogowie Jak Ludzie" . Obecnie- Ryszard Kapuściński "Podróże z Herodotem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Potwierdzam, każdy kto lubie kryminały musi przeczytać Millenium, ja po pierwszej części jestem mocno zajarany. Poza tym ostatnio Milczenie owiec i Hannibal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doom Napisano 16 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Mówicie że warto? Mam "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" na półce, to jest część tej trylogii? To może się wezmę za to...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Lutego 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 doom, weź się za to nie będziesz na pewno żałował! to jest pierwsza część trylogii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 21 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hej! Szukam czegoś w klimacie "Ślepowidzenia" Petera Wattsa, ewentualnie coś ala "Wieczna Wojna" Joe Haldemana, "Kolory Sztandarów" Kołodziejczaka. Nie chodzi mi o klasyki typu Lem, Asimov, Strugaccy czy Dick jakiś nowych autorów w klimacie sci-fi. Znacie coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastun Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Mi się w końcu przykleił do ręki ebook Toma Lloyd`a - pierwszy tom z cyklu Królestwo Zmierzchu. Może pociągnę cykl, może nie ... ale w kolejce czeka już I tom Toniec ze Smokami G.Martina :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 MagazynRowerowy i BikeBoard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Od kiedy to są książki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Niedawno skończyłem dotychczas wydane tomy "Pieśni lodu i ognia" G. Martina teraz powoli brnę przez "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" S larsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Od kiedy to są książki? O przepraszam ( nie doczytałem , że to mają być książki ) Przeczytałem "co czytacie " i momentalnie napisałem " MR i BikeBoard . No to aktualnie czytam dwie książki Stevena Kinga : -Pod kopułą -Ręka mistrza Obydwie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jango Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ogólnie czytam powieści przygodowe, najchętniej Indiańskie (np. "Złoto Gór Czarnych") Obecnie wsiąkłem w autobiografię Beara Gryllsa "Kurz, pot i łzy", bardzo ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Obecnie czytam Sagę o Ludziach Lodu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuiTam Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Biblie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ostatnio Oko Jelenia, 6 sztuk sagę Pilipiuka. Teraz Komórkę Kinga. Ogólnie Sapkowski, Pilipiuk, King, Irving. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonfly Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Moja ulubiona książka "Biblia treningu kolarza górskiego" - Joe Friel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ostatnio padł moim łupem "Generał" Z serii Cheruba... Może trochę dla młodszej młodzieży ale baaaardzo wciągające Idealnie na długie podróże teamowym samochodem na wyścigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jeremy Clarkson- jestem jego fanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszma Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Aktualnie zgłębiam wiedzę odnośnie wody utlenionej , bardzo ciekawa pozycja , polecam : Iwan Pawłowicz Nieumywakin WODA UTLENIONA NA STRAŻY ZDROWIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja od początku studiów, czyli od lat czterech, czytam dramatycznie mniej niż kiedyś... związane jest to z faktem, że na uczelnie mam do przyswojenia takie ilości tekstu, że po prostu muszę od niego odpocząć. A boli mnie to strasznie bo uwielbiam czytać. Teraz jeśli się za coś biorę to tylko fantastyka, z nastawieniem na fantasy. Ostatnio skończyłam 'Bogowie Przeklęci' T. Bochińskiego, a teraz z racji egzaminów- czytam zbiory opowiadań. Wynika to z tego, ze jak mnie książka wciągnie to nie ma przebacz- nie będę robić nic dopóki jej nie skończę- a opowiadania jednak są krótkie:D A z moich ukochanym pozycji- to wszelkie wytwory Nika Pierumowa i zbiór 'Pielgrzymka na Ziemię' plasują się na szczycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jeremy Clarkson- jestem jego fanem Wiem, że masz duszę. Świetna książka ostatnio czytałem. Teraz siedzę a właściwie pochłaniam Grzędowicza Pan Lodowego Ogrodu. Fajna fantastyka, podobna trochę do Sapkowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.