Schwefel Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 A co to ma niby udowodnić? Z samych gratów można by uzbierać z 4 tysiące.
Rulez Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Dla wszystkich tych znawców co mówią że rama od fueli jest zła No właśnie zawieszenie w tym modelu ma słabiutkie opinie
Kazikkk23 Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 No właśnie zawieszenie w tym modelu ma słabiutkie opinie a jezdziłeś na nim?
tobo Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/item913642856_trek_fuel_100_carbon_chris_king_xtr.html Dla wszystkich tych znawców co mówią że rama od fueli jest zła. oceniasz choinke po bombkach? ten k2 to wielozawiasowiec. firma robi chyba przede wszystkim narty... numinis to krewniak meridy lrs - czyli firmowy tlumik zapewniajacy przelozenie 1 do 1 = specjalny firmowy amortyzator. kiedys robil taki manitou, obecnie nowe produkuje chyba firma german;a
Kazikkk23 Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 oceniasz choinke po bombkach? ten k2 to wielozawiasowiec. firma robi chyba przede wszystkim narty... numinis to krewniak meridy lrs - czyli firmowy tlumik zapewniajacy przelozenie 1 do 1 = specjalny firmowy amortyzator. kiedys robil taki manitou, obecnie nowe produkuje chyba firma german;a Zapytam jeszcze raz. Jeździłeś na takim? Bo ja słyszałem np. że mój kolega ma rame która waży tyle co powietrze...
Rulez Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Nie produkuj się, wszystko już zostało napisane w prasie fachowej, test jest wcześniej nawet w tym temacie , gdybys umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział Podnieciłeś się skopanym projektem jak szczerbaty sucharami Zamiast tego skopanego starocia Trek wprowadził model z zawieszeniem ABP.
Kazikkk23 Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 Nie produkuj się, wszystko już zostało napisane w prasie fachowej, test jest wcześniej nawet w tym temacie , gdybys umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział Podnieciłeś się skopanym projektem jak szczerbaty sucharami Zamiast tego skopanego starocia Trek wprowadził model z zawieszeniem ABP. Mnie to akurat nie podnieca... a nie wiem czy ciebie na staroć cokolwiek jeszcze podnieca .
Kazikkk23 Napisano 19 Lutego 2010 Napisano 19 Lutego 2010 A coś merytorycznie masz do napisania ? Tak. Że sie nie znasz za grosz. Pozatym jak możesz sie wypowiadać o rowerze z którym nie miałeś żadnej styczności? To co w gazecie napisali to odczucia jednej osoby która go testowała.
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lutego 2010 Mod Team Napisano 19 Lutego 2010 Klaniam, Jedno mnie tylko zastanawia. Skoro poprzedni zawias w Treku byl taki zajefajny to czemu go zmienili? Stare porzekalo mowi if it ain't broke do not touche it... Ale pewnie sie nie znam a powtarzane rok w rok przez 2 lat opinie w brytyjskiej prasie branzowej iz stary system delikatnie mowiac nie powalal na cycki to musi prowokacja Nigeryjskiego Wywiadu Szacunek... I.
Kazikkk23 Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 Klaniam, Jedno mnie tylko zastanawia. Skoro poprzedni zawias w Treku byl taki zajefajny to czemu go zmienili? Stare porzekalo mowi if it ain't broke do not touche it... Ale pewnie sie nie znam a powtarzane rok w rok przez 2 lat opinie w brytyjskiej prasie branzowej iz stary system delikatnie mowiac nie powalal na cycki to musi prowokacja Nigeryjskiego Wywiadu Szacunek... I. To wytłumacz dlaczego Rocker Link (zawias z treka fuela) jest nadal stosowany w meridzie One- Twenty? Pozatym wszytskie ramy są klepane przez maszyny... a tamte były robione ręcznie . Jeszcze mogę dodać że ten stary fuel był pierwowzorem do powstania nowych zbierających badzo dobre opinie w prasie polskiej (9.9 -9.8) , na którym Lance wygrał ledville 100 .
Rulez Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 Zawsze jest jakiś pierwowzór, który po praktycznym sprawdzeniu zostaje poprawiony, można by to nazwać "ewolucją" technologiczną. Bo skoro był taki super, to dlaczego gruntownie go przeprojektowali , ale to już było ...
Schwefel Napisano 15 Marca 2010 Napisano 15 Marca 2010 Daj już sobie spokój z tym tematem bo nie masz za grosz wiedzy praktycznej na temat fulli a rzucasz się do userów, którzy zjedli zęby na fullach. Lance wygrał na tym co mu dali. Jakby dostał Krossa A6 to też by musiał na nim pojechać czy mu się to podobało czy nie. Pierwowzorem to zapewne był dla tych wynalazków: http://www.allegro.pl/item959797917_najtanszy_w_polsce_26_mtb_1power_concept.html http://www.allegro.pl/item947257847_bottecchia_660_dwa_amortyzatory_markowy_rower.html http://www.allegro.pl/item950136667_kellys_wandal.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.