Skocz do zawartości

[pulsometr] polar s725x

koziolekchojna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

posiadam polara s725x i mam problemy z jego ustawieniem np.nie moge uzyskać połączenia z kompem przez podczerwień,nie moge ustawic dzwięku przy przekraczaniu stref tętna itp.prosze o pomoc

Napisano

Nie z każdą irdą działa. Masz irdę polara? Wiem na 100% że z nieoryginalnych polara na pewno będzie współpracowała irda tracera.

Tylko do treningów pieszych działa sygnalizowanie dźwiękiem przekraczania progów tętna.

Napisano

Tylko do treningów pieszych działa sygnalizowanie dźwiękiem przekraczania progów tętna.

Hmm u mnie w S710i działa w czasie jazdy.

Napisano

olek zdaje sie ze tylko calosc czyli opcje sound - off :D

koziolekchojna - ma znaczenie bo mi zwykłe irdy tez nie dzialaly z polarem.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Podłączę się pod temat. Moje pytanie to czy Polar S725X działa z opaską do pomiaru kadencji z pulsometru Sigma Onyx Pro. Może ktoś testował taki, lub podobny zestaw.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Podłączę się pod temat. Moje pytanie to czy Polar S725X działa z opaską do pomiaru kadencji z pulsometru Sigma Onyx Pro. Może ktoś testował taki, lub podobny zestaw.

na pewno nie będzie działać każdy pulsometr ma inny kodowany sygnał,a zwłaszcza że jest to inny nadajnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...