Kubus18 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam. Miał ktoś już do czynienia z czymś takim: http://www.allegro.pl/item841371854_lafuma_silk_wewnetrzne_rekawice_docieplajace_s.html http://www.decathlon.com.pl/PL/jedwabne-r-kawiczki-26184662/ Mam zimowe rękawice Polednika z membraną, zastanawiam się czy na większy mrozy <-5 zda egzamin coś takiego pod nimi, czy tylko nieporęczne rękawice narciarskie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktone Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Rozwiązanie rękawiczek wewnętrznych bardzo popularne jest w rękawiczkach Narciarskich i Snowboardowych. Sam się zastanawiam nad takimi - palce marzną w moich Accentach Ice Storm z membraną na szosie (w lesie mniej wieje i nie ma tragedii). Ew. jakie rękawiczki będą odpowiednio grzały przy minusach? Powyżej 0* w Accentach jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zastanawiam się czy takie docieplacze wejdą swobodnie do twoich rękawic ? Jeśli rekawice ( albo buty ) są ciasne to upośledzone jest krążenie -mniej krwi = mniej ciepła .No i nie ma miejsca na ciepłe powietrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jeżeli będą dostępne w Decathlonie to na dniach je kupię i zdam relacyjkę za jakiś czas. Próbowałem "wejść" w dużo grubsze rękawiczki bawełniane i się udało, te Decathlonowskie wyglądają bardziej na coś a'la druga skóra, także nie powinny za bardzo zabierać miejsca. No nic, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Naprawdę chcesz dać 60 zł za takie coś? Już wolałbym pobuszować po bazarku w poszukiwaniu jakichś tanich i dopasowanych polarkowych rękawiczek, efekt będzie ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 ja jeszcze myslalem kiedys zeby zalozyc zwykle cienkie welniane rekawice a na to rowerowe tylko patent nie wyprubowany wiec nie wiem jak to sie sprawdza bo kupilem sobie nowe rekawice na rower padlo na rolegi i nie widze potrzeby docieplania ich (najwieksze mrozy sobie odpuscilem ale przy - 4 jechalem babke i bylo ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.