onkiel Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Witam, mam dobrą wiadomość dla mieszkających w Łodzi, powstaje nowy sklep Decathlon koło Pasażu Łódzkiego na ul. Jana Pawła II. ma byc otwarty w lato 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNeX Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 W końcu... szkoda tylko ze dopiero w lato ale lepiej późno niż wcale. Jeśli można wiedzieć to skąd taka informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 teraz to juz nie robią szału z cenami . częsci podrożały ok 40 %. jedynie co jeszczce sie w miare opłąca to ciuchy z tych najnizszych kolekcji. mozna sie w miare tanio ubrac ale jakością nie powalają. a informacja , że otwieraja pewnie z plakatów o trwającym werbunku pracowników które wiszą na istniejeących już marketach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Fakt , jakiś super tani Decathlon nie jest, ale czasem mają niezłe przeceny no i różnorodność asortymentu - nie tylko rowery wszak mają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grondag Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 i ponoć dętki po 9zł/2szt, u nas w Bielsku otwarli ostatnio, sklep mi się podoba, duży asortyment, rowery jak i narty no i tanie ubrania Quechua, ale niestety jakością nie powalają(kurtka narciarska nie miała nawet kołnierza przeciw wiatrowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 i ponoć dętki po 9zł/2szt No, te dętki są ok Większość produktów z cenami macie opisane na http://www.decathlon.com.pl. Fakt - części maja dosyć drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A ja tam kupilm rower i sporo ciuchow rowerowych (raczej z wyzszych kolekcji). Jedno i drugie sobie chwale. Szczegolnie jestem zadowolony z zimowych kurtek (jedna juz poszla na emeryture) teraz kupilem druga. Czesci to jest maly wybor i ceny kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dokładnie na przecenach czasem jakiegoś rodzyna można super wyhaczyc( w tamtym roku fajna kurteczke zimowa kupiłem za psie pieniądze) ale ogólnie marazm , odkad zaczeli podnosic ceny po skoku kursu dolara to zrobiło sie niefajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 dowiedzialem sie zupelnie przypadkiem, bylem na zakupach w realu na Jana Pawła i zobaczylem ogrodzenie na ktorym byla informacja ze w tym miejscu powstaje sklep decathlon otwarcie latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomato Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nie bardzo rozumiem fascynację tym sklepem. Z tego co widzę asortyment tak samo bogaty jak w Go Sport. Jest tam wszystko i nic. Tak więc nie wydaje mi się że będzie miał on jakieś znaczenie na sklepowo-rowerowej mapie łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNeX Napisano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jaki sklep by nie powstał to i tak będzie miał znaczenie na pustej mapie sklepowo-rowerowej Łodzi. Im więcej sklepów, tym większą konkurencja, tym lepiej dla klienta. A to co ma on do zaoferowania to zależy wyłącznie od wymagań i potrzeb klienta ale na pewno większości się przyda jako chociaż by alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 wydaje mi sie ze bedzie to zawsze jakas alternatywa dla mniej zamoznych klientow. niestety w typowo rowerowych sklepach sa ciuchy i akcesoria z wyzszej polki sa dobre ale nie kazdego stac na to. decathlon oferuje swoja marke w calkiem niezlych cenach i zakup ciuchow czy akcesorii dla mniej zamoznych jest niezla alternatywa do drogich markowych rzeczy. do bardziej rekreacyjnej jazdy swietnie nadaja sie rzeczy z lini turystycznej czy joggingu. nie jest to moze typowo rowerowa linia ale tez nie bawelna ktora pije pot i czujemy dyskomfort. moim zdaniem otwarcie sklepu decathlon w Łodzi wyjdzie nam tylko na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekszczepan Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, Sklep Decathlon w Łodzi zostanie otwarty pod koniec czerwca 2010. Poszukuję osób których pasją są rowery, potrafią w pewnym stopniu serwisować rower, znają się w temacie i chciałby podjąć pracę w młodym, dynamicznym zespole i połączyć swoją pasję z pracą. Zapraszam na stronę http://megasklepsportowy.pl/kariera/ , gdzie wkrótce znajdziecie niezbędne informacje, jeśli jesteście zainteresowani moją ofertą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A się Deca Łódź reklamuje, nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekszczepan Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Nr ref.: SKS-FR/Lodz/Rowery Praca w niepełnym wymiarze godzin – idealna dla studentów Zakres obowiązków: * doradzanie klientom podczas sprzedaży, * praca nad ekspozycją towaru, * obsługa kasy fiskalnej, * informowanie klientów o usługach dostępnych w sklepie, * praca w serwisie rowerowym (latem), narciarskim (zimą). Od kandydatów lub kandydatek oczekujemy: * czynnego uprawiania sportu, * dyspozycyjności do pracy popołudniami oraz/lub w weekendy, * pozytywnego nastawienia do ludzi, * umiejętność słuchania i rozmowy z klientem, * znajomości zasad serwisowania roweru, * umiejętności wykonywania podstawowych napraw. Firma oferuje: * możliwość rozwoju zawodowego oraz rosnącą odpowiedzialność związaną z coraz szerszym zakresem obowiązków, * umowę o pracę, * sportową atmosferę pracy, * szkolenia, * atrakcyjne i rosnące w zależności od osiąganych wyników wynagrodzenie, * ubezpieczenie na życie, * prywatną opiekę medyczną. Oferty (CV i list motywacyjny) prosimy kierować na adres: praca.lodz@decathlon.com. nr ref.: SKS-FR/Lodz/Rowery Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez firmę Decathlon Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Malborska 53 dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź. zm.)”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Napisałeś, że praca idealna dla studentów. A jeśli nie jestem studentem, to co, wyślę CV i nikt go nie przeczyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 mysle, że "idealna dla studenta" oznacza wg nich "za grosze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 A według mnie wszystko tłumaczy pierwsze zdanie : Praca w niepełnym wymiarze godzin – idealna dla studentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Czy jest praktykowane coś takiego jak trzymiesięczny okres próbny kiedy się dostaje śmieszne pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Xanagaz 3 miesiące okresu próbnego z zarobkiem ok. 1650 zł brutto za 80 godzin w miesiącu (pełny etat). Po okresie premie do 20% wynagrodzenia w zależności od 'aktywnosci' pracownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekszczepan Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 W zasadzie, wiele już wyjaśniliście za mnie, Dodam, że każdą aplikację czytamy i oceniamy, umowa o pracę od samego początku, jasne reguły. Xanagaz 3 miesiące okresu próbnego z zarobkiem ok. 1650 zł brutto za 80 godzin w miesiącu (pełny etat). 80 godz miesięcznie to pół etatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebul08 Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 A jakie macie wrażenia już po otwarciu sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Jakie są na razie plusy decathlona w moich oczach- polarowe rękawiczki w cenie 3zł Przy okazji kupiłem sobie isostara. Ogólnie obszerny asortyment. Coś w stylu Go-sportu, tylko większe. I narty i łyżwy, rolki, łucznictwo, kolarstwo czego tam nie było O tyle w innych sportach się nie orientuję, to w rowerach raczej wielkiego szału nie ma. Ale jak ktoś by sobie chciał kupić np okulary do pływania i tego typu drobiazgi, to znajdzie coś dla siebie. Osobiście liczę na rozwinięcie się działu rowerowego i że w wakacje uda mi się na miesiąc wślizgnąć do serwisu rowerowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Wśliznac zeby pobuszowac czy naprawiac ?? a jest teraz jakas ciekawa promocja w deca jesli chodzi o czesci i akcesoria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Jakie są na razie plusy decathlona w moich oczach- polarowe rękawiczki w cenie 3zł ja też je mam, są super ale tylko na owijce, na tradycyjnych chwytach "z bieżnikiem" ta częśc którą się chwyta się niszczy bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.