exocet Napisano 9 Grudnia 2009 Napisano 9 Grudnia 2009 Witam jestem z 3miasta i chciałbym was zapytać gdzie jest godny polecenia serwis rowerowy , konkretnie serwis amortyzatorów ? Czas na posezonowy przegląd... będę wdzięczny za podpowiedzi. pzdr
Kubusiowa Napisano 10 Grudnia 2009 Napisano 10 Grudnia 2009 507 942 926 Szymon Naprawia rowery, konserwuje i inne Polecam!
iknowwho Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 Witam! exocet , udało Ci się skorzystać z usług Szymona, polecanego przez Kubusiowa ? Również u mnie nadszedł czas na mały przegląd amortyzatora, więc szukam kogoś w Trójmieście, kto wie co do czego i zrobi to dobrze Pozdrawiam
szefix Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 Gdańsk Zakoniczyn - sklep nazywa się TYSAR - wygoogluj sobie będziesz miał telefon. Nie wiem jak z amortyzatorami - ale można zadzwonić i sprawdzić ja u nich robię przeglądy. Polecam.
Specjal Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 Polecam sklep-serwis na Dworcowej w Sopocie. Facet zaplatał mi już koła, wymieniał linki, kilka innych ważniejszych przeróbek i zawsze wszystko chodziło tak jak powinno
iknowwho Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 Dzięki wszystkim za wskazówki! Dzwoniłem do Szymona, do którego numer podała Kubusiowa - wykonuje serwis całego roweru, ale nie rusza amortyzatorów. szefix - dzięki, ale okazało się, że Rock Shox'a nie robią. Dzwoniłem jeszcze w kilka miejsc i tak: w Buga Sport - drogo, w MK Bike - drożej niż średnia, Żuchliński i Wysepka się nie podejmą. Specjal - przypomniałeś mi o sklepie, w którym nie bywam za często, ale zawsze dobrze wspominam. Zaniósł bym tam, ale musiałbym czekać na sprowadzenie uszczelek, cena OK, jak w Cyclo w Gdyni. W Cyklo właśnie mają wszystko na miejscu i znam ten serwis - chwalę. Okazuje się jednak, że pod pewną sumę nie można zejść, a miałem nadzieję, ech Spróbuję jeszcze zadzwonić do sklepu pana Lewickiego na Do Studzienki we Wrzeszczu - byłem tam raz, ale zostałem miło i fachowo obsłużony. Dzięki raz jeszcze i do zobaczenia na trasach 3City Pozdrawiam!
INsejn Napisano 29 Stycznia 2010 Napisano 29 Stycznia 2010 Zobacz jeszcze tutaj: http://www.rowersi.pl/. Tylko nie wiem, czy koleś wrócił już z urlopu, bo tylko on w tym sklepie jak na razie byłby wstanie zrobić serwis amorka
exocet Napisano 12 Lutego 2010 Autor Napisano 12 Lutego 2010 witam, sorki ale dopiero teraz tu zajrzałem,, , okazało się że miałem darmowy serwis MK Bike w Gdańsku, także tym razem obeszło się bez opłat,a tam zajęli się sprzętem od razu i na drugi dzień do odbioru.., pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.