Openhaga Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam! Mam pytanie czy od robienia wheelie na ostrym kole które ma założone trekingowe koła. Można skrzywić koło? Chciałbym się tego nauczyć wreszcie ale boje się, że moje koło nie wytrzyma nauki i szybko się skrzywi. To jak skrzywi się czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jak się będziesz podczas takiej sztuczki przewracać, albo wpadać pod samochód, to możesz uszkodzić nie tylko koło. Ale w innym przypadku raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Openhaga Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Czyli upadanie całm ciężarem moim i roweru na koło nie powinno go skrzywić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desperados Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Całym ciężarem będziesz spadać na początku nauki. Później jak już to wszystko lepiej opanujesz będziesz częściej spadał do tyłu na nogi niż na przednie koło. W sumie jak ja się uczyłem zdarzało się upadać na przednie koło z dużą siłą ale nigdy mi się nie centrowało. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Openhaga Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dzięki za odpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Pamiętaj tylko żeby lądować z "prostym" przednim kołem Ja czasem podświadomie skręcam lekko kierownicę gdy kończę (jeśli lecę lekko na bok - co innego że rower "wytrzymalszy" więc nic się nie dzieje...) <a tak btw to "szacun" za wheelie na ostrym kole Ja sobię nie wyobrażam nauki na czymś, gdzie ciągle się kręcą korby :D > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.