kasini Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam posiadam euro bb dartmoora na 22 os i jak mam je zalozyc sa te 2 miseczki i jedna ma mniejszy wglebienie druga mniejsze, mam pare podkladek dystansowych i jakies nakladki ktore prawdopodobnie naklada sie na zewnetrzna czesc misek, ale znow jedna nakladka jest wieksz druga mniejsza wiec co i jak spasowac i jak to ma lezec w ramie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wkręć miskę z jednej strony, przełóż ośkę(nie zapomnij o tulejce dystansowej na oś), wkręć miskę z drugiej strony. Do wkręcenia misek przydałby się specjalny klucz... ale desperackie próby z użyciem płaskiego śrubokręta i młoteczka też są skuteczne Potem z obu stron dajesz te największe podkładki (zazwyczaj są stożkowate), one maja osłaniać łożyska, reszta podkładek może być użyta ale nie musi, a to ustalisz jak założysz ramiona korb, jeśli po dokręceniu zostanie luz to dajesz po podkładce i tak aż stwierdzisz że wszystko gra. Have fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasini Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale ktora miska na ktora strone xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Do wkręcenia misek przydałby się specjalny klucz... ale desperackie próby z użyciem płaskiego śrubokręta i młoteczka też są skuteczne. Przez chwilę myślałem o innym supporcie, tutaj wystarczy płaski klucz w odpowiednim rozmiarze oczywiście. Jeśli o to ci chodzi to ta z mniejszą ilością gwintu po prawej stronie. A tam przypadkiem nie ma gwintów w dwie strony? Dawno nie miałem w ręku euro bb ale tak coś mi się kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasini Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 http://www.rowery-gemma.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1109 mam taki suport, miski sa nagwintowane tak jak mufa w ramie ^^ wiec ta mniejsza miske wkrecic po prawej stronie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wydaje mi się że tak, ale głowy nie dam Jak uda mi się jakiś dorwać to odpowiem na 100% ale to najwcześniej w piątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasini Napisano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 chcesz jakies dokladniejsze zdjecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Jeśli nadal aktualne to możesz dać, z tym że ucieszyłbym się gdybyś pokazał też wnętrze mufy suportowej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Tak z ciekawości, jak poszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.