Mod Team Puklus Napisano 8 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Poszukuje adaptera do tarczy 180 widelec PM zacisk IS i natknąłem sie na takie cos --> http://allegro.pl/item843191252_adapter_giant_mph_160_pm_is_maniotu_post_mout_is.html W aukcji jest napisane 160 NIe miałem takiego hamulca ale z rysunku wynika ze zacisk znajduje sie pomiedzy mocowaniem PM w widelcu. NIewiem, moze tylko obrazek niest nie wyrazny ale ja swoj zacisk zebym chciał to tak miedzy te uchwyty od widelca nie wcisne jest po prostu za długi a tu niedosć ze sie wcisna to jeszcze pisza ze tarcza 160 a nie da sie załozyc do takiej konstrukcji 160. Chyba ze ten MPH ma inne mocowanie nic IS to wy wszystko tłumaczyło. Ktoś cos powie na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mam taki hamulec i dokładnie tak to wygląda... 160mm. nie wiem co tu niejasnego. To jest to samo co Hope Mini Foto z bliska w załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No czyli jego "uchwyt" nie jest standardem IS 2000 jak wiekszosci zacisków. I to mi wszystko wyjasnia, gdyż nie miałem z nim styczności i zakładałem ze jest w standardzie IS. Dzieki za wyjasnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie, IS to to nie jest na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.