Mod Team bogus Napisano 22 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Hamulce sam sobie sprawiłem. A co jeszcze bym chciał? Rękawiczki Specialized XC Lite, manetki Shimano Deore na 2010 rok i do zestawu kasetę i łańcuch Deore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampi Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A ja bym chciał w końcu nie mieć problemów z kolanem A prezenty w postaci sprzętu to już sprawa drugorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Teraz nazwa tematu powinna się zmienić na "[prezenty] co dostaliście rowerowego?" Ja się pochwalę : Kurtka b'twin i się siostra dołożyła do 520'stek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 to ja z rowerowo-pokrewnych dostałam buff'a (zamówionego w prezencie od brata) i koszulkę termiczną (zamówioną od siebie). z rzuconych mimochodem rodzicom i dziadkom pomysłów na niedrogi prezent rowerowy niestety nic nie dostałam. na przyszły rok to ja się nie będę wysilać, dowiadywać "pokątnie" co oni chcą a potem zapierdzielać po stupięćdziesięciu sklepach żeby to znaleźć, tylko kupię im "na odwal" kosmetyki/książki i mam w d... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Ja tam jeszcze muszę sobie troszkę poczekać, aż mikołaj ze szwajcarii doleci z kółkiem DT Ale co tam mam póki co czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregz22 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Ja zamówiłem Fox'a f80rl czarnego, jako prezent od siebie, dla siebie; a chciałbym bardzo, bardzo aby skończyły się moje problemy z krzyżem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 wiem troszkę się spóźniłem... ale dostałem to, co chciałem: - pulsometr Sigma pc-15 - okulary Accent Lizard - rękawiczki Rogelli Valdez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 ja też dostałem to co chcialem:D sakwy i bagażnik crosso buty shimano spd 520 oponki Marathony i teraz tylko czekam na lipiec i w Alpy włoskie testować sprzęt:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 27 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Jakbyście gdzieś widzieli Mikołaja z moja Koną Coilair to przekażcie mu że ma już większe spóźnienie niż ostatnio miały nasze wspaniałe PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Do mnie też PAN MIKOŁAJ zapukał przyniósł mi ochraniacze na buty :) aż się zapowietrzyłam jak otworzyłam paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katorihanzo Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Do mnie też PAN MIKOŁAJ zapukał przyniósł mi ochraniacze na buty :) aż się zapowietrzyłam jak otworzyłam paczkę Ja również dostałem ochraniacze , pomimo ,że nie mam butów do spd Ale po buty jutro się wybieram do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A ja bym chciał... oj, zapomniałem że gwiazdka już była ;( Ale co tam Chciałbym SPD shimano 520+buciki do tego, nową korbę Deore (tak wiem, ale przy reszcie Alivio po cholerę lepsza?) i... hak do ramy, bo dzisiaj szlifem skrzywiłem Swoją drogą, Mikołaju, dziękuję Ci za wspaniały prezent i demotywację (i nie szkodzi, żę spóźniony). Prezentem było uświadomienie sobię, iż mam korbę Alivio, a nie Tourney, a demotywacją fakt, iż jest mimo to taka mięciutka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jakieś przerzutki by się przydały może sram x0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 17 Marca 2010 Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Już dawno po Świętach Bożego Narodzenia. Nie widzę sensu by dalej tu pisać. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.