Arek03170 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja bym chciał nową ramę treka 8500 i kasę, żebym mógł fajny rower złożyć gdyby tak mikołaj istniał naprawdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ja bym chciał dostać od mikołaja sakwy crosso dry rear, bagażnik crosso, schwalbe marathon i może lemondkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Coś ze SRAM XX - kasetę albo korbę, a najlepiej to i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 piasty dt swissa i korba xtr-a by wystarczyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a ja Drogi Miki chciałbym dostac to co mi akurat jest najbardziej potrzebne, a na co kasy tyle nie mam, czyli termoaktywna kurtke z przedluzanym tyłem ;] o nic wiecej nie prosze bo rower mi jeszcze jezdzi a jak bede chciał cos zmienic to sam zapracuje na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja będę skromny i poproszę o Krossa Level A+ ;> A tak na serio to sobie uzbieram na 520stki i buty do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A ja bym chciał w końcu rower który się psuje. Przynajmniej mógłbym sobie podłubać w wolnych chwilach Tak na poważnie, to przydałyby się nowe klocki na przód, bo w końcu sobie krzywdę zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Accent Lizard... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja bym chciał dostać lepsze oświetlenie szczególnie z przodu, sakwy i fajny ubiór na rower i żeby jeszcze nie było tego mrozu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobek Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja bym poprosił o : http://www.allegro.pl/item838115345_nowy_marzocchi_mx_pro_lo_100mm_blokada_847_pln.html do mojego sign ds2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truskawka Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ciepłe gacie, kominiare i cos pod kurtkę, oponkami tez bym nie pogardziła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja w tym roku chce pedalki m540 i jakies fajne butki do tego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Coś ze SRAM XX - kasetę albo korbę, a najlepiej to i to. To chyba i manetki by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Szprychy dt Revo + nyple Alu DT i jakieś hamulce najlepiej Elixir'ki R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja bym chciał dostać Swoją panią mikołajową w takim komplecie http://www.fondosescritorio.org/images/wallpapers/Gilrssanta-222793.jpeg A klamoty rowerowe... o wiele lepiej się czuję jak sam je kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja bym chciał dostać Swoją panią mikołajową w takim komplecie http://www.fondosesc...nta-222793.jpeg Ale ta "pani" ma włosów na d . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pewnie jakieś 40x mniej niż na Twojej Zresztą mi się rozchodzi o moją panią Poza tym Topcap pisze się przez, a a nie U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dorośli ludzie i ciągle wierzycie w mikołaja Jak go zobaczycie to przekażcie, że czekam na komplet Avidów Elixirów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 W coś trzeba wierzyć i mieć nadzieję że przyjdzie i obdaruje nas ciekawym sprzętem. Jeśli chodzi o strój pani mikołajowej to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grondag Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja wierzę na serio...że jest taki Święty:) niestety siedzi sobie w niebie i z rozdawaniem prezentów skończył 1600 lat temu:-)) Jak by istniał to chciałbym srs Epicona, hamulce juicy 5 albo slx i piasty pod nie mogą być shimano deore, gacie accent verano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrabbit Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja bym chciał ocieplacze na kolana i opone chociaż na tył schwalbe nobby nic, ale pewnie skończy się jak zwykle- kilo mandarynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek8000 Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Ja to bym chciał wielką mocą księgę Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego , i może jakiś ciekawy licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Opona SCHWALBE CRAZY BOB, nowe klocki, łańcuch, korbę, piastę i kierę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Siodelko WTB Silverado , pedały Look Quartz, opony Maxxis Aspen ( których jeszcze nie ma w Polsce). Chciałem tłumik Absolute Plus do amorka, który ( tłumik) będzie ,ale niestety w styczniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Chcialbym rame GT Zaskara Carbon w kolorze czarnym w rozmiarze M drogi Mikolaju w zamian za to bede grzecznie trenowal caly sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.