kosciczek Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jesteśmy po Mikołajkach, ale dużymi krokami zbliżają się święta. Mam nadzieję że w tym roku byliście grzecz(sz)ni i zawita do was Gwiazdor (św.Mikołaj), a jak już przyjdzie to zostawi Wam jakiś prezent. Kto wie może on także jeździ na bike i zagląda na to forum. Jeśli tak to nadzedł mnie taki pomysł aby ułatwić mu podjęcie decyzji i może napiszemy co byśmy chciali dostać w prezencie. Jako że napisałem ten temat zacznę od siebie: Drogi Mikołaju, w tym roku pod choinkę chiałbym dostać od Ciebie kpl samokręcących sie kółek pod tarcze. Najlepiej gdyby były na piastach DT Swiss 240s i obręczach tej samej firmy 4.2d biała. Szprychy DT Competition i nuble DT alu. Może jeszcze za wcześnie, ale składam Wam serdeczne życzenia i udanych startów w 2010roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mi się marzy kilka fajnych pierdół. Top cup KCNC, alu śrubki, śrubki do korby, podkładki carbon, alu nakrętkę do kasety. Koła ? Toż to burżuazja dostać to pod choinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 taaaaaaaaaa to ja poproszę o ramę Trek 8500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Reba 2009/2010. I nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zidentyfikowany przy tym Treku są takie kółka jakie chciałbym dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 A ja poproszę o buty NORTHWAVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 7 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ładna, czarna rama FS speca ... najlepiej w karbonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mnie by wystarczyl jakis nowy amor, z regulacja skoku pomiedzy 140-180 najlepiej fox 36, lub 66 marcoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 O ile mój prezent już do mnie dotarł przedwcześnie (a co! ) to sztycą braci Crank bym nie pogardził, z wajchą pod siodłem i czarno/pomarańczowych kolorach. Ale koniec tego gadania bo jeszcze funduszy zacznę szukać na te zabawkę BTW. kto by pomyślał że dla wielu grudniowa abstynencja od roweru może dać pomysły na takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a ja bym chciał nowe koła DT Swiss EXC 1550 ... kurcze tylko czy mikołaja stać, żeby wydać 8tyś. na same koła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 FOX F32 RLC 100mm , albo przerzutka i manetki x-9 , a za korbę slx'a też bym się nie obraził . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nowość Kross'a Level+ A ta bardziej przyziemsko to Reba Race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ibis mojo sl na xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dla mnie dwa komplety ubrań zimowych, a ze spraw technicznych w końcu nową ramę (jest parę typów) ostatnio no saint lucifer - rama scandium i kółka na obręczach mavica, piastach dt swissa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Kumulacje w duzym lotku, bo wiecej zarobie na prezenty (wlasne tez) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Amortyzator już będzie to może hamulce, coś na poziomie Elxir`ów CR Kołami też bym nie pogardził ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To ja bym chciał dostać rame author traction i korbe aerozine:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeenJow Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Napęd już wymieniony, to teraz Epicon LOD SF9. Zadowolę się też krzesełkiem w stylu Pro Condor TA... A nowe kółka na następną Gwiazdkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja prosiłem mikołaja o korby XTR ale nic z tego nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Co bym chciał dostać, moge długa liste poskładac Ale najbardziej by mi sie przydała rama. Jakaś Lekka 19"(bo moja to kotwica prawie ze) albo fajnego fulla do XC Przydało by sie tez nowe przednie koło aaaa i oponami bym nie pogardził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A ja prosiłem mikołaja o białe siodełko, lżejsze niż mam, i kierownice biała, boplighta, lżejsza niż mam i... w tym roku mikołaj okazał sie łaskawy Niestety tej łaski nie starczyło, żeby mi to dać teraz a nie 24 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ocieplacze na buty, książeczkę o serwisowaniu roweru, siodełko tego typu, nowe opony, żółte pancerzyki do przerzutek i przewodów hamulcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ...dla mnie poprosze Korba KCNC K-type XC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 To ja chcialbym dostac Formule R1 na tarczach Hope 160mm takich jak tu: http://light-bike.com/forum/album_page.php?pic_id=4501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja tak skromnie chciałbym -> FULLa http://www.bikepedia.com/QuickBike/BikeSpecs.aspx?Year=2010&Brand=GT&Model=Force+2.0&Type=bike ale pewnie nie uzbieram tyle kasy pod choinką więc pozostaje mi skarbona i czekać do nowego roku może uda się kupić nowy rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.