szymons19 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam. Podczas jazdy na rowerze zmieniałem bieg i wtedy przerzutka przednia wciagnela lancuch do gory i zerwala cos w tylniej przezutce naciagajac ja. czy komus z forumowiczow sie to zdarzylo? to byla moja wina czy lancucha przerzutki? tez wam sie takie rzeczy czesto zdarzaja? jak mozna je wykluczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zapodaj jakieś zdjęcia, bo nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Przednia przerzutka wciągnęła, a w tylnej się coś zepsuło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Chodzi o to ze podczas jazdy korba zaciągnęła łańcuch a tylna przerzutka tak sie napieła ze coś jej strzeliło, najpredzej sprezyna ale fotki sie przydadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mch1100 Napisano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 kolego lancuch trzeba czyscic a nie smarowas smarami.prawidlowo wyczycsczony lancuch i przerzutka ma byc sucha abu nie przyklejal sie brud i piasek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.