MarcinGoluch Napisano 7 Grudnia 2009 Napisano 7 Grudnia 2009 Witam Wszystkich! Jako, że czas nieubłaganie płynie czas tworzyć klimat pod nowy drugi już Zlot FR.ORG. który odbędzie się w dniach 11-13 czerwiec 2010 z lokalizacją w schronisku Pod Durbaszką w rejonie Szczawnicy. Zaczynamy więc dyskusje i umawiamy pierwsze Zlotowe ekipy . Ja z Rawicza jadę autkiem i mam jeszcze jedno wolne miejsce. Jak zmienię pojazd to biorę małą przyczepkę i można jechać na pełne obłożenie rakiety czyli w 5osób. Ktoś jeszcze wybierał by się autkiem? Pozdrawiam! Marcin
premier2 Napisano 7 Grudnia 2009 Napisano 7 Grudnia 2009 Nie chcę się deklarować na 100%, ale na 99% będę obecny na zlocie i jadę autem, z Piotrkowa Tryb. 1 miejsce dla osoby z rowerem powinno się znaleźć , chyba, że ktoś pożyczy bagażnik z szyną mocowany na relingi, wtedy mogę zabrać jeszcze 2 osoby z rowerami .
1415chris Napisano 7 Grudnia 2009 Napisano 7 Grudnia 2009 Chlopaki jak przez Krakow-Balice to chetnie sie zalapie.
Szoppers Napisano 30 Grudnia 2009 Napisano 30 Grudnia 2009 SYTO! zlocik miodzio ja na pewno tez bede zloze podanie o urlop chyba za chwile co do transportu to ja zapewne rowniez samochodem z Wroclawia.. jesli dokupie bagaznik to wejda pewnie 3 osoborowery.. jesli nie to 2 ze mna Kurczaki Szczawnica to w pyte jazda ;P ale z TC pamietam ze szlaki "nieco" bardziej wymagajace niz w Sowich jak znowu bedie opcja ze wesele w srodku to juz chyba nie zdolam obroocic dwa razy BEDZIE JAZDA!
zgud Napisano 30 Grudnia 2009 Napisano 30 Grudnia 2009 będę na 99% i na 70% jadę [z Gliwic] transporterem T3, także jeszcze ze 2/3 osoby mogę na pokład zabrać - ale to się dogadamy w maju
Szoppers Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Heja heja Lower Silesia! zapisywac sie na Zlot! czymze jest te 50zl nawet jesli akurat cos nie podpasi za te 6 miesiecy!?!? zabawy bedzie co_nie_miara a 5 dych to Pan Pikus wplacajcie, rezerwujcie i bawimy sie w czerwcu!
MarcinGoluch Napisano 6 Stycznia 2010 Autor Napisano 6 Stycznia 2010 Są deklaracje ale obecnie ilość osób zapisanych nieco marna . Mam w związku z tym prośbę żeby zrobić o Zlocie nieco szumu. Popytajcie również znajomych którzy byli w ubiegłym roku na Zlocie czy pojawią się na drugiej edycji. Zaproście również innych chętnych użytkowników 2kółek. Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam! Marcin
daid Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 czy ktoś z okolic Lubina się wybiera? wkleje plakat na profil n-k.pl, może ktoś się zainteresuje:D
MarcinGoluch Napisano 23 Kwietnia 2010 Autor Napisano 23 Kwietnia 2010 Daid tak jak pisałem w ogólnym wątku zlotowym. Lada chwila wracam do Lubina i zamierzam osiąść w rodzinnych stronach na stałe.
daid Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 właśnie przeczytałem:) jedno jest pewne... muszę zakupić hełm we wtorek porozmawiam z przełożonym o wolnym, jeżeli uzyskam zgodę to tego samego dnia robię przelew.
MarcinGoluch Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Napisano 27 Kwietnia 2010 Panowie potrzebne jasne deklaracje kto jedzie z naszego rejonu i kto może jechać autem. Na chwile obecna mamy dwa auta i na bank będzie komplet a są jeszcze chętni. Ja jadę Omegą kombi wiec zabieram 4osoby i minimum 4sprzęty. Wiem, że Szoppers leci autkiem i on tez może zabrać ludzi. Tylko pytanko Szoppersie czym lecisz i ile możesz zabrać ludzi? Czy ktoś jeszcze może jechać swoim pojazdem?
daid Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 dzisiaj waży się moje podanie o urlop, jeżeli załatwię pozytywnie mogę jechać swoim autem (a3) więc jedno miejsce miałbym wolne (rowery w aucie). Chyba, że załatwię skądś bagażnik na rowery, to wtedy więcej. Po południu napiszę czy dostałem urlop.
MarcinGoluch Napisano 21 Maja 2010 Autor Napisano 21 Maja 2010 Ludziska mamy jeszcze z rejonu Wrocka co najmniej jedno miejsce wolne w aucie więc jak będą chętni zapraszam. Zupka za cały przejazd w obie strony wyjdzie tyle co PKP w jedną a polecimy w doborowym towarzystwie. Na chwile obecną jedziemy na bank w 4auta. Pozdrawiam! Marcin
daid Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 Marcinie czy zapadła już decyzja kiedy i o której spotykamy się we Wrocławiu? Dogadałem się z Hassem i jedzie ze mną w aucie.
MarcinGoluch Napisano 24 Maja 2010 Autor Napisano 24 Maja 2010 6:30 - 6:40 na parkingu pod Decathlonem. Ale to Ci jeszcze potwierdzę.
daid Napisano 24 Maja 2010 Napisano 24 Maja 2010 to o 5 muszę najpóźniej wyjechać, żeby na spokojnie zajechać do wrocka. damy radę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.