Skocz do zawartości

[Zlotowisko]II Oficjalny Zlot ForumRowerowe.org - Z A C Z Y N A M Y

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!

Jako, że czas nieubłaganie płynie czas tworzyć klimat pod nowy drugi już Zlot FR.ORG. który odbędzie się w dniach 11-13 czerwiec 2010 z lokalizacją w schronisku Pod Durbaszką w rejonie Szczawnicy.

Zaczynamy więc dyskusje i umawiamy pierwsze Zlotowe ekipy ;).

Ja z Rawicza jadę autkiem i mam jeszcze jedno wolne miejsce. Jak zmienię pojazd to biorę małą przyczepkę i można jechać na pełne obłożenie rakiety czyli w 5osób.

Ktoś jeszcze wybierał by się autkiem?

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Nie chcę się deklarować na 100%, ale na 99% będę obecny na zlocie i jadę autem, z Piotrkowa Tryb. 1 miejsce dla osoby z rowerem powinno się znaleźć ;), chyba, że ktoś pożyczy bagażnik z szyną mocowany na relingi, wtedy mogę zabrać jeszcze 2 osoby z rowerami ;).

• 4 tygodnie później...
Napisano

SYTO! :D

zlocik miodzio :)

ja na pewno tez bede :) zloze podanie o urlop chyba za chwile ;) co do transportu to ja zapewne rowniez samochodem z Wroclawia.. jesli dokupie bagaznik to wejda pewnie 3 osoborowery.. jesli nie to 2 ze mna :)

Kurczaki Szczawnica to w pyte jazda ;P ale z TC pamietam ze szlaki "nieco" bardziej wymagajace niz w Sowich :D jak znowu bedie opcja ze wesele w srodku to juz chyba nie zdolam obroocic dwa razy :)

BEDZIE JAZDA! :D

Napisano

będę na 99% i na 70% jadę [z Gliwic] transporterem T3, także jeszcze ze 2/3 osoby mogę na pokład zabrać - ale to się dogadamy w maju :)

Napisano

Heja heja Lower Silesia!

zapisywac sie na Zlot! czymze jest te 50zl nawet jesli akurat cos nie podpasi za te 6 miesiecy!?!? zabawy bedzie co_nie_miara a 5 dych to Pan Pikus :P

wplacajcie, rezerwujcie i bawimy sie w czerwcu!

Napisano

Są deklaracje ale obecnie ilość osób zapisanych nieco marna :(.

Mam w związku z tym prośbę żeby zrobić o Zlocie nieco szumu.

Popytajcie również znajomych którzy byli w ubiegłym roku na Zlocie czy pojawią się na drugiej edycji. Zaproście również innych chętnych użytkowników 2kółek.

Z góry wielkie dzięki!

Pozdrawiam!

Marcin

• 3 miesiące temu...
Napisano

właśnie przeczytałem:) jedno jest pewne... muszę zakupić hełm :icon_confused: we wtorek porozmawiam z przełożonym o wolnym, jeżeli uzyskam zgodę to tego samego dnia robię przelew.

Napisano

Panowie potrzebne jasne deklaracje kto jedzie z naszego rejonu i kto może jechać autem.

Na chwile obecna mamy dwa auta i na bank będzie komplet a są jeszcze chętni.

Ja jadę Omegą kombi wiec zabieram 4osoby i minimum 4sprzęty.

Wiem, że Szoppers leci autkiem i on tez może zabrać ludzi. Tylko pytanko Szoppersie czym lecisz i ile możesz zabrać ludzi?

Czy ktoś jeszcze może jechać swoim pojazdem?

Napisano

dzisiaj waży się moje podanie o urlop, jeżeli załatwię pozytywnie mogę jechać swoim autem (a3) więc jedno miejsce miałbym wolne (rowery w aucie). Chyba, że załatwię skądś bagażnik na rowery, to wtedy więcej.

Po południu napiszę czy dostałem urlop.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ludziska mamy jeszcze z rejonu Wrocka co najmniej jedno miejsce wolne w aucie więc jak będą chętni zapraszam.

Zupka za cały przejazd w obie strony wyjdzie tyle co PKP w jedną a polecimy w doborowym towarzystwie.

Na chwile obecną jedziemy na bank w 4auta.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Marcinie czy zapadła już decyzja kiedy i o której spotykamy się we Wrocławiu? Dogadałem się z Hassem i jedzie ze mną w aucie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...