strzelec15 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Chcę kupić Merida Road Race 901 i nie wiem czy jest to dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 jesli juz to wez cos na tiagrze z sora mialem stycznosc przez pare sekund ale z tego co slyszalem to kiepsko z jest z trwaloscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dokładaj do tiagry a najlepiej do 105. Pamiętaj żeby mieć manetki dual control bo są oną dużo bardziej ergonomiczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mandakun Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mam Meridę Road Race 901 i mówiąc subiektywnie - kocham ten rower W którejś gazecie rowerowej czytałem test i bardzo chwalili ramę. Jest podobno bardzo zaawansowana technologicznie jak na swoją cenę. Ogólnie rowerek jest zrobiony bardzo ładnie, cieszą detale takie jak np. uchwyty na pancerze na główce ramy. Co do Sory, dla mnie chodzi fajnie, ale z grup szosowych jeździłem tylko na niej, więc nie mam porównania. Myślę że to dobry rower ze sporym potencjałem do ewentualnego upgradu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ja kiedys jezdzilem na sorze (ale to pare metrow) i powiem ze wole ten system klamkoanetek szitano tiagra i w gore nie wiem czy to juz przyzwyczajenie ale jak gdzies usiadlem na szosie podpieta pod trenazer na campie to tez wlasnie nie pasily mi klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.