pablo90 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Witam serdecznie, Mam do Was prośbę, jako, że większość osób na forum jest bardziej doświadczonych w sprawach rowerowych niż ja. Zakupiłem dzisiaj bieliznę termoaktywną firmy x-warm odlo. Spodnie jak i rękawki długie. I nie wiem co założyć na nią, na górę pewnie jakaś koszulka z materiałem oddychającym (jaką polecacie?, nie drogą) a na nogi? myślałem nad krótkimi spodenkami z wkładką albo spodniami na szelkach. Jakieś niedrogie rzeczy, sam komplet bielizny był hm dość sporym wydatkiem jak na moją kieszeń... Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Krotka wersja odpowiedzi: TU POJEDZ Nigdzie w jednym miejscu nie pomacasz tyle rodzajow ciuszkow co tam. Jesli nawet nic nie kupisz to po wizycie tam i przymiarkach bedziesz wiecej wiedzial. Dluga wersja odpowiedzi: (na pewno ktos ja napisze ponizej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.