pawelr Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Jak wyglada z nagrodami na Skandii? z losowanymi calkiem niezle, a co z tymi, ktorzy stoja na pudle? Ile osob jest nagradzanych na kazdej edycji w danej kategorii? Na mini rowniez otrzymuje sie nagrody czy tak jak na Poweradzie nic poza medalem/pucharem. Widzialem na zdjeciach z ostatniej edycji,ze byly czeki, pewnie za generalke. Ale generalka mini takze 3 k? pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emo Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jak wyglada z nagrodami na Skandii? z losowanymi calkiem niezle, a co z tymi, ktorzy stoja na pudle? Ile osob jest nagradzanych na kazdej edycji w danej kategorii? Na mini rowniez otrzymuje sie nagrody czy tak jak na Poweradzie nic poza medalem/pucharem. Widzialem na zdjeciach z ostatniej edycji,ze byly czeki, pewnie za generalke. Ale generalka mini takze 3 k? pozdrawiam:) Witam ! Startowałam w 4 edycjach skandii - zajmowałam 3 miejsce w K3 - nagrody: "pół" hamulca tarczowego (bez tarcz)+płytę dvd+foldery; innym razem licznik bezprzewodowy + stery+foldery;i tak na zmianę. To są nagrody za 3 miejsce na dystansie medio. Pozdrawiam ! i pozostawiam bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ja stałem na mini na podium (3 w M1) dostałem pół hamulca tarczowego ;] i piaste lx na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ja miałem okazje stać kilka razy na pudle M2 giga, w generalce też miałem pudło i o "nagrodach" nie chciałbym się wypowiadać. Dodam tylko że za generalkę nie było NIC Mimo dość amatorskiego podejścia do tych zawodów mały niesmak pozostaje. Wolałbym jakiś mały pucharek niż skarpetki rozm 47, pół hamulca tarczowego czy "licznik" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Najgorzej jak się dostaje gorszy osprzęt niż ma się w rowerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 wtedy allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Najgorzej jak się dostaje gorszy osprzęt niż ma się w rowerze... Dziwi cie to ? Najlepiej jakby rozdawali SLR/R1/X.0/XTR nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Najlepiej, żeby dawali puchary i nagrody pieniężne.. Bo w przyszłości potomkowi nie pokażesz przerzutki, która wygrałes bardzo dawno bo ją sprzedaż albo zużyjesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A jeśli nie pieniężne, to przynajmniej bony na zakupy w rowerowych, najlepiej internetowych. Chociaż co tutaj mówić, o podium nie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kiedys ogladalem realcje z jakiejs krakowskiej imprezy rowerowej (nie byly to zadne zawody) gdzie wsrod zawodowych rowerzystow rozdano nagrody w postaci rowerow za 500 zl czy nawet mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emo Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Nie wiem czy powinnam, ale napiszę. Na naszym lokalnym maratonie gdzie wpisowe było po 30 zł, za I m-ce trasy giga w open zawodnik otrzymał 600 zł w gotówce i tak odpowiednio mniej za dalsze miejsca do 6 włącznie. Tak samo było w open kobiet i mężczyzn. W poszczególnych kategoriach nie było nagród rzeczowych czy pięniężnych tylko tzw. trofea sportowe. Więc jednak można.... Pozdrawiam i życzę sukcesów w nadchodzącym sezonie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Tak jest przeważnie że na lokalnych zawodach są o wiele lepsze nagrody a także bufet jest lepszy... i ja w tym roku jak bedą się pokrywały imprezy to wybiore te lokalne.. Już widze że się pokrywa Olsztyn z Maratonem w Bydogszczy gdzie nie ma porównania jeśli chodzi o nagrody także na pewno wybiore moją rodzinną Bydgoszcz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.