parzted Napisano 5 Grudnia 2009 Napisano 5 Grudnia 2009 Witam, posiadam zabezpieczenie takie jak to: http://www.decathlon.com.pl/PL/blokada-sp-5-20714751/ Niestety klucz zostal zgubiony, wiec nie moge go zdjac. Jesli ktos mi powie jak to mozna otworzyc bez klucza to bede wdzieczny, ewentualnie gdzie mozna taki klucz dokupic/dorobic
rockrider Napisano 5 Grudnia 2009 Napisano 5 Grudnia 2009 Klucza chyba takiego nie dostaniesz, bo każdy zamek ma bodajże inne wycięcia - ale nie jestem pewny Jak dla mnie pozostaje tylko ucięcie linki nożycami do stali i kupic nowe
adammo Napisano 5 Grudnia 2009 Napisano 5 Grudnia 2009 Kiedyś moje całkiem podobne zapięcie rowerowe udało mi się otworzyć nożyczkami do paznokci! Trzeba tylko trochę pokombinować. I tak nie będziesz już z niego korzystać bez klucza więc chyba najłatwiej będzie przeciąć je odpowiednio dużym przecinakiem, w końcu tyle rowerów zamykanych takimi zapięciami ginie, że nie będzie to chyba trudne.
creative1989 Napisano 5 Grudnia 2009 Napisano 5 Grudnia 2009 Duży sekator- kilka cięć i po łańcuchu. Sprawdzone
Mod Team Odi Napisano 6 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 6 Grudnia 2009 Ciąć. Od razu mi się przypomniała historia jak kilka lat temu przypiąłem rower pod księgarnią, załatwiłem co miałem, chcę wracać, a zapięcie zastrajkowało i rower został uwięziony przy lampie Musiałem czekać aż ojciec przyjedzie z nożycami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.