spons92 Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam! Chciałem się upewnić, czy mocowanie przerzutek do haku ma być na 100%sztywne, czy ma pozostać jakiś luz roboczy na śrubie mocującej. Dziękuje za pomoc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ma być dobrze przykręcone, pracować ma tylko sprężyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Jezeli chodzi ci o przerzutke standardową ze sprezyną przy srubie mocującej to tam nie powinno być luzu. W ogole w przerzutce na przegubach/zawiasch ze sprezynami nie powninno być odczuwalnego luzu. Na pantografie rowniez go nie powino być. Ale wiodomo z czasem sie luzy pojawią. Nie nalezy sie tym martwić do czasu kiedy przerzutka nie zacznie zyc wlasnym zyciem i zmiana przelozen stanie sie irytująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maratonczyk Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Śrubę mocującą trzeba dokręcić do oporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Ok, dzięki. Tak jak pisałem, chciałem się tylko upewnić, gdyż miałem problem z wyregulowaniem, ale po wymianie pancerzy i linki wszystko jest ok. Dzięki jeszcze raz za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.