Root Admin Mieciu Napisano 3 Grudnia 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Znasz już datę nadchodzącego maratonu, wyścigu czy imprezy rowerowej? Dodaj ją do naszego kalendarza imprez! Jak dodać wydarzenie? 1. z głównego menu wybierz "kalendarz" http://www.forumrowerowe.org/calendar/ 2. po prawej stronie wybierz typ wydarzenia - jednodniowe, kilkudniowe, okresowe 3. uzupełnij formularz i gotowe! Weź udział w tworzeniu największego kalendarza imprez rowerowych. Bądź aktywny i zdobądź rangę VIP, przydzielaną najlepszym użytkownikom! Dodales juz wydarzenia? Daj znac, a przydzielimy Ci odpowiednia range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Super pomysl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 zapraszam do dodawania wydarzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 dobry pomysł, ale można skandię tez dodawać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM85 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Gryf Maraton dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sworks5 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Żary XC 2010 Dodane do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Dobra to teraz pytanie. Dzis edytowalem informacje o 2 wyscigach - zostaly przesuniete w czasie, jako, ze tereny, na ktorych sie mialy odbywac sa troche podmyte. Tak czy inaczej te imprezy zniknely z kalendarza. A szkoda - bo sama informacja jest juz istotna. Ktos, kto klikal w dany dzien wiedzial, ze tam jest info o imprezie - a teraz nagle jej nie ma. Mysle, ze nawet jak imprezy sa przenoszone w czasie, to w pierwotnym terminie powonien pozostac jakis link symboliczny do terminu rzeczywistego Albo po prostu zduplikowac wpisy i tyle - tak aby jednak pod kazda data przesuniecia imprezy widniala informacja o niej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 To ja mam dla Was link do kalendarza, w którym są tylko zawody. Może komuś się przyda: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trucho Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 W kalanedarzu jest błąd. Legia MTB Maraton jes 6.06 w Szumowie a nie 30.05 jak jest w kalendarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 W kalanedarzu jest błąd. Legia MTB Maraton jes 6.06 w Szumowie a nie 30.05 jak jest w kalendarzu dodam ze swojej strony że tych błędów jest więcej - sprawdzałem tylko informacje związane z Maratonami Kresowymi. Większości edycji nie ma albo też są mylnie opisane. Druga sprawa do kierownika "Miecia" - przy dodawaniu zgłoszenia dotyczącej jednej edycji Maratonów Kresowych nie zmieniłem daty z dzisiejszej (13.06.2010),(taka wyskoczyła mi w formularzu) na właściwą i kliknąłem a później poprawiłem datę i znów kliknąłem... - będę bity? trzecia sprawa - o co chodzi z otrzymywaniem stosownej rangi na forum? Czyli jeśli wcześniej zgłaszałem imprezę Maratonów Kresowych i teraz zgłosiłem do kalendarza kilka kolejnych - to zostanę pochwalony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 mrmorty dodalem wszystkie kresowe do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horal Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 DEMA HORAL ALTO MTB marathon 11.anniversary HORAL TOUR 3-day marathon 2. anniversary Date: Saturday, 14.8.2010, HORAL TOUR: friday, saturday, sunday 13.-15..8.2010 Svit, Slovakia Organizer: ŠK HORAL - ALTO Slovakia, city of Svit, Liptovská Teplička and Šuňava Main sponsor: DEMA Senica a.s., ALTO Slovakia s.r.o. SVIT (Slovakia) www.horal.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anka93 Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Melduję, że dodałam Hermanów na tą niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greypl Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 mam taka mała sugestie czy przy wyrażeniu wydarzenie znalazło sie miasto albo skrót albo kod pocztowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dodany 2. Supermaraton Podhalański Kellys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rott Napisano 4 Września 2010 Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Witam, nie bardzo wiem jak wpisać imprezę w kalendarz, dlatego bardziej obytych forumowiczów proszę o wprowadzenie informacji na temat Pierwszego Maratonu Liczyrzepy - Karpacz . Podaję linki Mój odnośnik i trasy Mój odnośnik. Termin 18.09.2010 - Karpacz Informacja jest już podana przez innego forumowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyhoo Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 https://sites.google.com/site/kalendarzmtb2011/ kalendarz na 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Zimowa Mazovia dodana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Dodałem do końca zawody MTB Family Cup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damarcus77 Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 W linku od pawel1315 jest podany termin 05.06.2011 Bike Maratonu Krakowie ale na ich stronie nie widze wymienionego Krakowa. Ktoś coś wie na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dodałem Maratony Kresowe do kalendarza. Na stronie co prawda jest jeszcze informacja, że terminy są wstępne, ale z poufnych źródeł wiem, że nic się już nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dodałem Bike Maraton wszystkie edycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Będzie nagroda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Uścisk dłoni prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A mogę chociaż prosić o zlikwidowanie ostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.