netta1987 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 mam pytanko odnośnie regulacji znajdujących się w w/w klamce wiem iż jedna śrubka jest do regulacji odległości klamki ale nie wiem od czego druga koło zawiasu klamki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ta śrubka trzyma sworzeń, na którym się obraca klamka. Jeżeli ją wykręcisz, to będziesz mógł wyciągnąć sworzeń i zdemontować klamkę (ale jeszcze jest sprawa z tłoczkiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli jeśli ją poluzowałem to nic nie powinno się stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nic pod warunkiem, że ją dokręciłeś. Inaczej zgubisz sworzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Inaczej zgubisz sworzeń I nie będziesz mógł zahamować, bo klamka nie będzie miała osi obrotu Dokręć tę śrubkę z wyczuciem. Jeżeli wcześniej miałeś ją luźno, to pozwoli to zmniejszyć luz klamki góra-dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dziękuje za odpowiedzi i już wszystko ustawione na cacy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.