Drozdzu5 Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 Noo... Team forumowy to byłby niezły pomysł. ;-)
RAFI1784 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 No to zbieramy chętnych, kto chętny do stworzenia grupy forumowej na bike maraton?? !! No i druga sprawa ktoś jaśniej potrafi mi wyjaśnić wzór ustalania sektora? http://bikemaraton.com.pl/aktualnosci/nid/23 pierwszym razem startujesz z końca to normalne, a później nie rozumiem tego wzoru...
@lek Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 We Wrocławiu obowiązują sektory wiekowe, czyli wchodzisz do tego jaką masz kategorię wiekową Ja wchodzę do drugiego sektora, bo w tym roku już jestem w M3 Top 10 będzie z przodu każdego sektora wiekowego Pomiar czasu we Wrocławiu jest jednakowy dla każdego sektora i liczy się indywidualnie dla każdego zawodnika. Od następnej edycji, czas dla pierwszego sektora jest wspólny, dla pozostałych jak we Wrocławiu. Punkt 3. Zawodnicy, którzy startują w Bike Maratonie po raz pierwszy - liczy się od Zdzieszowic Chyba wyczerpałem temat A co do wzoru to ja go nie kumam
RAFI1784 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 To jest tylko wykres dla Wrocka, natomiast dla kolejnych edycji jest specjalny wzór poniżej obrazka który wkleiłeś i o niego pytam..
@lek Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Ten wzór to dla mnie czarna magia Ważne, że ktoś to za nas policzy
RAFI1784 Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 hehe myślę że tylko organizatorzy wiedzieli o co im chodzi.. bo średnio można się domyślić o co chodzi...
marcincin Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 ... 2. Zawoja to jest Klasyk tak jak Ustroń Polanica i inne więc nie wiem czemu zrezygnowali z tak pięknego maratonu. ahhh zkochalem się w Zawoji ... Zgadzam się z kolegą. Zawoja i Boguszów to były jedne z lepszych tras BM. To nie były trasy spacerowe więc jeździło mniej ludzi - mniejsza kasa dla organizatora. Komercja zabija tą edycję - czas na zmianę "operatora". Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.