Skocz do zawartości

[Przewód Hydrauliczny] rożne kolory

RychuBiker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Zapragnąłem zrobić sobie rower wykończony jak marzenie, a więc myślałem także o kolorowych przewodach hydraulicznych. O ile wiem że istnieją pancerze NOKON od przerzutek, i tam łatwo znaleźć niebieski kolor, ale czy widział ktoś niebieskie przewody hydrauliczne? Białe widziałem (Yumeya itp.), ale chciałbym namiary na właśnie niebieskie. Z resztą myślę że innym osobom też by to mogło pomóc, tym bardziej że już pare razy widziałem rower z kolorowym pancerzem przerzutki i czarnym przewodem hydraulicznym hamulca. Proszę o pomoc.

• Mod Team
Napisano

NIe wczytywałem sie zabardzo ale piszą o motocyklach i srednica chyba bedzie za duza ... pozatym jak zobaczyłem cennik ... hamulce by szło kupic, co nie zmienia faktu ze fajne sa :P Mi by czerwony siadł :)

Napisano

Ło matko jakie ceny :verymad: W dodatku nie wiadomo, czy będzie pasować. Jeśli to jedyna możliwość, to już wole zwykłe czarne :) A co do Aligatora to nie znalazłem niczego, chyba źle szukam. A co do koszulek termokurczliwych to bez przesady, rower to nie Indyjska ciężarówka :P

Napisano

Widziałem chyba Nokona w hydrauliku. Jakieś końcówki + klej specjalny na początek i koniec przewodu trzeba było dać i działało :D i masz do kolory do wyboru :P Zarz postaram się poszukać tego ;)

Napisano

Wspomniany Aligator jest tutaj, kiedyś pojawiał się także na allegro (sprzedawca był skłonny do minimalnych negocjacji. Też chciałbym zmienić przewody na niebieskie... powstrzymują mnie jedynie oszczędności finansowe :)

Napisano

Podoba mi się ten Alligator :devil: Ja i tak muszę zmienić przewody na dłuższe po zmianie ramy na fulla więc nawet ta kwota do przełknięcia, tym bardziej że przewodów nie wymienia się za często. Dzięki za pomoc Flashu :woot:

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Odkopie trochę temat...

Czy coś zmieniło się odnośnie dostępności/możliwości zakupu w tym temacie ? czy nadal wszystko dostępne poza granicami na zamówienie ? Może ktoś z Was wie coś na temat dostępności w jakimś sklepie w Warszawie ?

Napisano

jagwire ma pelna oferte w cenach 120-190zl

Jagwire HyFlow?

Straszny syf, totalnie nie polecam. Przewody strasznie puchną.

@Snooki, zobacz oferte sklepu vincere.pl, przewody Unex Ultra (polecił mi je na tym forum Andrew). Stalowy oplot, świetnie sie spisuja u mnie.

Przewody Hydrauliczne Unex @ vincere.pl

Napisano

Jagwire HyFlow?

Straszny syf, totalnie nie polecam. Przewody strasznie puchną.

@Snooki, zobacz oferte sklepu vincere.pl, przewody Unex Ultra (polecił mi je na tym forum Andrew). Stalowy oplot, świetnie sie spisuja u mnie.

Przewody Hydrauliczne Unex @ vincere.pl

Dzięki :)

cena nawet do przeżycia

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...