rafalek940 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam mam dylemat poniewaz nie wiem jakie klociki kupic do moich juicy 3 mam juicy od 6 tys (1 sezon) 60 % asfalt 40 % teren i jeszcze nie byly zmieniane czyli orginalne o ile sie orientuje żywiczne szukam jakis metalikow,połmetalikow,spiekanych zalezy mi zeby mily duza sile hamowania poniewaz orginalne maja srednia szukam tak do 50 zł na kolo pozdrawaim i dziki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 http://www.forumrowerowe.org/topic/53311-klocki-do-tarczowek-polecane-i-niepolecane-zamienniki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dołóż trochę do Kool-stopów i będziesz na 100% zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 kool stop kool stop:) paweł dobrze radzi:) klocki warte tej niemałej kasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a co powiecie na metaliki Alligatory ? tanie 30 zł i w moim sklepie w Piekarach wiec nie musze placic za przysylke zna ktos opinie albo moze ktos jezdzi na nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 EBC Gold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 alligatorów nie polecam, sa dosc twarde i w prawdzie wolniej sie zuzywaja ale sila odczuwalnie spadla w stosunku do standardowych klockow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxPaNoCeKxxx Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ja do siebie ostatnio wsadziłem Zeit metaliki,co prawda dałem ponad 70 zł ale za to hamują swietnie Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jeżeli ktoś ma ochotę opisać wrażenia z użytkowania jakiś klocków, to proszę to robić w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/53311-klocki-do-tarczowek-polecane-i-niepolecane-zamienniki/ Po cholerę trzaskać co chwila takie tematy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.