borowka Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Szukajac rękawiczek na różnych stronach internetowych znalazłem fajne rękawiczki z firmy Polednik. Czy ktoś słyszał jakies opinie o tych rękawiczkach? Może ktos posiada i masz jakieś zastrzeżenia lub to może był twój najlepszy zakup? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maratonczyk Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nie napisałeś o jaki model Ci chodzi. Ja używam rękawiczek Aerotex Thermo do dwóch sezonów i jestem z nich zadowolony. Sprawdzają się w temp.-5/+10. Jakość wykonania bez zarzutu. Bardzo trwałe. Poprzednie rękawiczki miałem również firmy Polednik i służyły mi chyba z pięć sezonów. Polecam. Tu można je kupić: www.mikesport.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompoe Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ja mam model racing-x czy jakoś tak. Okazało się, że to model do motocrossu ale i tak są zaje..ste. Kupiłem je kilka lat kiedy byłem totalnym laikiem , ale nadal ich uzywam w okresie jesienno-wczesnozimowym(0-12 C). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 chodziło mi ogólnie o firmę. Ale jak się sprawdzają to chyba jednak kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo236 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Posiadam dwie pary z ich kolekcji letniej. Chwalę wykonanie i trwałość. No i chyba najważniejsze, rozsądny stosunek ceny do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Materiały są całkiem OK, trwałość również, ale wykonanie trochę gorsze(szwy). W sumie za niewielki pieniądze przyzwoite i wygodne rękawiczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Przejeździłem niemal całą zimę (a zima była solidna) w rękawiczkach Polednik Windtex i sprawiły się naprawdę dobrze. Przy bardzo silnym wietrze nieco może się odczuwa chwilową utratę ciepła, ale ani razu ręce mi nie zmarzły, a jazdy przy -10 nie należały do rzadkości. Śladów zużycia póki co też nie zauważyłem. Jak najbardziej polecam te rękawiczki na zimę, obecnie zresztą są dostępne w bardzo korzystnej cenie 49 zł plus wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Mam trochę ciuchów z Polednika, ogólnie si jeżeli chodzi o jakość cena też akceptowalna. Tyle o produktach firmy ogólnie. Kilku dystrybutorów tym handluje więc nie może to być padlina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.