GdyniaBiker Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Heh, jak dawno nie pisałem tematu.. Jak to, motyla noga, działa?! Jak co roku odbywa się plebiscyt Przeglądu Sportowego na 10 najlepszych sportowców Polski kończącego się roku, więc przypominam, ze po raz kolejny na liście jest nasza dzielna, jedyna, niepowtarzalna i jakże wspaniała, Maja Włoszczowska I tradycyjnie piszę o tym temat, żebyś zagłosował, promując społeczne pojęcie o istnieniu kolarzy górskich, propagując szacunek dla najbliższego nam sportu i podziw dla w.w. Wspaniałej Kobiety przez wielkie W i wielkie K. Tym bardziej pisze, że zeszłoroczny jest zamknięty ^^ Tym razem tylko tyle, jeśli ktoś potrzebuje bardziej grafomańskiego wprowadzenia, to polecam mój tekst z poprzedniego roku http://www.forumrowerowe.org/topic/45884-plebiscyt-gosujmy-na-maje-woszczowsk-;/page__p__536831entry536831 A tutaj Maja i plebiscyt: http://www.mistrzowiesportu.pl/ Btw skrypt ma problem z interpretacją nietypowego linku bezpośrednio do Mai, to tak z uwag ogólnych, gdyby przywiało tu jakiegoś moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Pewnie że zagłosuję na Majkę bez zastanowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jeah, witam pierwszego czytelnika, to będziemy mieli już dwa głosy i ten samochód, co jest do wygrania, do rozlosowania między nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ekhem... jeszcze ja zagłosowałem... ale pewnie jeszcze duzo ludzi zagłosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pewnie że zagłosuję na Majkę bez zastanowienia No a jak, pewnie ze na Maje:) ja tez...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jesper22 Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Przyłączam się i równieę głosuje na Maję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ja też na Maję głosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 kolejna "wyłudzalnia" danych osobowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A to też możliwe. Ale wyłudzalnia wyłudzalni nierówna, tylko potem trudno stwierdzić, kto złamał przepisy i użył tego do nachalnej reklamy i celów komercyjnych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Jak widzę to już taka tradycja, że co roku pojawia się wątek "...Głosujemy na Maję..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zagłosowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dokładnie, Lookas i jak zawsze popełniam to ja A ostatecznie kto inny zagłosuje, jak nie my...? Jak za rok nie zobaczysz tego tytułu, to możesz się spodziewać, że koniec świata jest już blisko Jeśli mogę sobie pozwolić na OT, tak patrzę na "Ciebie", reputacja +19 i tak sobie pomyślałem, czy sfrustrowani userzy sprowadzeni do poziomu przez zarząd mogą w rewanżu wlepiać minusy modom ? Zdarzało mi się tak, że bym to zrobił No to tym bardziej zaszczytne, jak nikt się jeszcze nie zemścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Wlepiaj komu chcesz co chcesz i jak chcesz Też zagłosowałem żeby nie było I tak pewnie jak co roku Maja nie wygra Takiego plebiscytu nie ma szans wygrać rowerem mtb. Musi przeskoczyć na szosę i wygrać TDF albo Giro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Bądźmy dobrej myśli - zakładajmy multikonta Maju - kochamy Ciebie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Wlepiaj komu chcesz co chcesz i jak chcesz Też zagłosowałem żeby nie było I tak pewnie jak co roku Maja nie wygra Takiego plebiscytu nie ma szans wygrać rowerem mtb. Musi przeskoczyć na szosę i wygrać TDF albo Giro Oj, nie będę "wlepiać plomb". Ćśś, ale zajmie dobre miejsce.I nie prowokuj jej, bo jeszcze dziewczyna tak zrobi, zaniżając ilość mtbikerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necro Napisano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zagłosowano. Bezczelnie i z rozmachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Laureaci 75. Plebiscytu "Przeglądu Sportowego" na 10 Najlepszych Sportowców Polski 2009: 1. Justyna Kowalczyk 2. Anita Włodarczyk 3. Piotr Gruszka 4. Tomasz Majewski 5. Anna Rogowska 6. Adam Korol, Michał Jeliński, Marek Kolbowicz, Konrad Wasielewski 7. Tomasz Gollob 8. Tomasz Adamek 9. Anna Barańska 10. Maja Włoszczowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Niby tam jakieś zadowolenie się czuje. Jednak ten cały plebiscyt to poronienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A w sumie ilu było kandydatów do tej dziesiątki na liście? No tak, czy owak, to teoretycznie wśród wszystkich sportowców Polski, więc nadal jest to sukces. Chociaż za osiągnięcia, dzielność i całokształt, np. to, przy talencie sportowym rozwija się tez w innych kierunkach, zasłużyła na dużo wyższe miejsce, ciekawe, która by była po wygraniu olimpiady..? Polska.. No ale niech będzie i tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a pinezkę w koło temu co na Maję nie zagłosował Tak się wszyscy zachwycali w TV Kowalczykówną, że jej wygrana w plebiscycie to była formalność... jakoś te zimowe sporty przyciągają rzeszę fanów przed TV, jak nie Małysz to Kowalczyk heheh. Wydaje mi się, że kolarstwo jest jakby w cieniu narciarstwa i lekkiej atletyki szkooooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 A w sumie ilu było kandydatów do tej dziesiątki na liście? 21 a pinezkę w koło temu co na Maję nie zagłosował Dokładnie. Ja zagłosowałem. Tak się wszyscy zachwycali w TV Kowalczykówną, że jej wygrana w plebiscycie to była formalność... jakoś te zimowe sporty przyciągają rzeszę fanów przed TV, jak nie Małysz to Kowalczyk heheh. Wydaje mi się, że kolarstwo jest jakby w cieniu narciarstwa i lekkiej atletyki szkooooda Prawda. Po pierwsze zawodów MTB nie puszczają w telewizji, przez co o zasługach Mai bardzo mało osób niezainteresowanych kolarstwem wie. Po drugie plebiscyt przeprowadzany jest na początku roku, czyli w zimę. W tym okresie najwięcej słyszy się o sportach zimowych i jednocześnie o zwycięstwach w nich, a zasługi Mai zostają dla niektórych zapomniane... Cóż trzeba czekać, aż kolarstwo górskie będzie nagłaśniane w telewizji, a ludzie nie będą patrzeć na najświeższe zwycięstwa, tylko na efekty całorocznej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 jesli o mnie chodzi to ja sie ciesze z kazdego sukcesu tak bardzo jak kibicuje Mai tak samo mocno kibicuje Kowalczyk i u mnie nie am takiego czegos aaa ten zawodnik juz nie odnosi sukcesow to go nie ogladamy kibicuje jeszcze mocniej by je odnosil a co do kolarstwa niestety macie racje kolarswo bardzo zadko pokazuja tym bardziej górskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ciekawe również dlaczego w plebiscycie nie było Oli Dawidowicz,która przecież w tym sezonie zdobyła wszystko chociaż niby TdP zostało wyróżnione jako najlepsza transmitowana impreza(coś w tym stylu) za transmisje ostatnich 30 min. wyścigu, co jest trochę śmieszne a w tv mtb pokazywali ostatnio relacjonując grand prix Langa,jakieś 3 lata temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Bo dwie kolarki to już dla nich za dużo I bo podczas gdy Maję oprócz środowiska mtb ten i owy kojarzy np. ze względu na olimpiadę, to Ola Dawidowicz mimo wielkich wyników się nie zapisała jeszcze w świadomości społecznej, wiadomo, dlaczego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Szkoda gadac. Zawodnik reprezentujacy dyscypline niepromowana w ogole w TV nigdy nie bedzie popularny, taka jest prawda. U nas najbardziej medialne sa dyscypliny, przy ktorych mozna sobie usiasc z piwkiem i papieroskiem przed telewizorem i fachowo pokomentowac, jakie to oczywiste bledy popelnia sportowiec . Do tego ani biegi, ani MTB, ani kolarstwo szosowe za bardzo sie nie nadaja . I tak Maja wysoko zapunktowala, w koncu od Igrzysk minelo juz troche czasu i wielu ludzi juz po prostu o nich zapomnialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.