Moskito Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Witam chciałbym prosić was o pomoc a dokładnie posiadam rower Arkus sport 505 2ht http://www.hornett.pl/arkus-505-ht-amt.html totalne badziewie według mnie. lecz gdy go kupowałem nie znałem się na tym... i tutaj moje pytanie czy mogę w nim powymieniać części tak abym mógł na nim poskakać chodzi mi głównie o lekki slopestyle/dirt dopiero będę zaczynał więc... przede wszystkim chciałbym wymienić przednie amortyzatory i tylni osprzęt doradźcie mi jakie części itp... do dyspozycji mam 1000zł Czy może go sprzedać dołożyć te 1000zł i kupić jakiś nowy lepszy?? jeśli tak to jaki?? Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszelką pomoc
Andrew Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Sprzedaj ten "rower". Ten sprzęt nie nada się do niczego poza jazdą po bułki. Sprzedaj go za 200zł (o ile znajdzie się frajer który da tyle). Dołóż trochę ponad 1000 i kup Krossa Sign DS.
accentinferno Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Z tego roweru niestaty nic nie będzie. Swoją drogą powinien on kosztować 600zł a nie 1060:(
ziomek8000 Napisano 30 Listopada 2009 Napisano 30 Listopada 2009 Sam miałem podobnego Arkusa , i szczerze Ci powiem ze miałem podobny problem do twojego ale znalazłem kupca co kupił go za 500 zł i tak się dozbierało 2500 zł więcej i kupiłem Treka . Powiedzieć mogę jedno , ten Trek nawet bez kół jest lepszy od Arkusa , a tak na poważnie zastanów się nad jakimś krosem , bądź Giantem np . Trzeba zacisnąć pasa i zbierać .
Moskito Napisano 30 Listopada 2009 Autor Napisano 30 Listopada 2009 Aha dzięki za pomoc chyba kupie sobie Krossa Signa ds jak mówicie;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.