Skocz do zawartości

[Rower] Szosówka za około 1300zł :)

Ubotek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zakupić używaną szosówkę w cenie około 1300zł.

Proszę o jakieś porady.

Będzie ona używane, raczej rekreacyjnie, ale często jeżdżę szybko.

Proszę o Info, na co mam zwracaj uwagę.

Jeśli ktoś może proszę mi napisać +/- jaki rozmiar jest pod jaki wzrost.

Pozdrawiam :)

Gdybyś podał swój wzrost, to byłoby nieco łatwiej oszacować właściwy rozmiar do Twojego wzrostu.

Zauważ ironię, bo nie zamierzałem przez to powiedzieć, żeby wzrost wystarczał do ocenienia właściwej wielkości,

no i podawany typowo rozmiar niewiele znaczy, tym bardziej, że jeśli się nie mylę, w szosówkach są 2 zasadnicze typy geo.

Bajerów się chyba nie spodziewasz, a inwestować w to dużych pieniędzy nie warto, więc jak na używkę przystało,

żeby w miarę możliwości wszystko mogło jeszcze długo posłużyć co do trwałości, jak i dopasowania roweru do Ciebie..

hehe żebyś ty w ogole na ramę wlazł ;d moj kumpel ma kolarke i jest po jego bracie a on raczej niski jest (mó kumpel , jego brat ma z 196 cm jakoś tak wyszlo) ^^ więc ma obnizone na maxa siedzonko i mostek a jak jedzie to się kiwa na lewo i prawo zeby do pedałów dosięgnąć . Nie kupuj aż tak za dużej ramy bo sobię nie pośmigasz tzn pośmigasz ale nie będziesz miał takiej radochy bo jednak jak masz 165 cm a rama na 180 cm to będziesz odczuwał pewien dyskomfort .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...