Skocz do zawartości

[Rama] Dartmoor Creeper

XxUzixX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich!

Mam pytanie odnośnie tej ramy otóż posiadam już ją z dwa miesiące i mam założony przy niej amortyzator Rock Shox Tora 302 U-turn skok 80-130. I chyba nie bardzo ten amortyzator nadaje się do skakania :) I chciałbym wymienić ale tu jest problem bo nie wiem jakiej wielkości mogę max włożyć amorka. Myślę nad kupnem Marzocchi 66R albo 55R, a one mają powyżej 160 skoku także nie wiem czy mi główka wytrzyma. Ale bardziej bym się kierował do amorka z max 150 skoku tylko nic nie mogę konkretnego znaleźć. Proszę odpowiedź! Pozdrawiam!

Napisano

to juz moze byc za duzy skok. Widzialem ta ramke w polaczeniu z pike 426 u-turn i taka konfiguracje bym ci proponowal. Zawsze skok mozesz zmienic wraz z zapotrzebowaniem :)

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Zaraz zaraz.Chcesz do odlajtawianej ramy do 4x włożyć coś o 150 mm skoku ? Do tej ramy to więcej niż 100-120 nie ma co pakować.Szczególnie jeśli jeździsz 4x , a jeśli nie to nie rozumiem po co ci ta rama : )

Napisano

O jezu!! Przepraszam ,strasznie się pomyliłem patrząc tylko na date dnia i miesiąca a nie roku,jeszcze raz przepraszam.

Edit: na dodatek coś mi się pokiełbasiło że dziś jest 28 a nie 27 listopad.SOORKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...