Elo78 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam , posiadam pedały Tioga nabyte za 20 zł ale nigdzie nie mogę znaleźć do nich bloków. Planuje w najbliższym czasie kupic buty spd , a to jak wiadomo jest wydatek dlatego nie chce kupować specjalnie innych pedałów skoro mam te. Dlatego pytanie jest takie: Czy do tych pedałów podejdą bloki innej firmy ? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ten temat długo nie pożyje, powinieneś go umieścić w http://www.forumrowerowe.org/forum/19-sprzet-rowerowy/ , a ten temat pewnie zaraz poleci do kosza pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 No niezły zabytek kupiłeś. Jak już coś się trafi to wszędzie piszą "SPD compatible" przy czym ciężko powiedzieć czy chodzi o same buty czy bloki też. Prosta rada - masz znajomego z SPDami? (Typowymi z blokiem pod system Shimano). Jak tak to skocz do niego i sprawdź czy pasuje standardowy blok SPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Nie pasują bo mam bloki shimano , czyli wychodzi na to że te do kosza i pora rozejrzeć się za jakimis shimano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.