Housik Napisano 26 Listopada 2009 Napisano 26 Listopada 2009 Witajcie! Znajdą się osoby chętne na wyjazd w góry? Termin to teraz w sobotę lub niedziele - do ustalenia. Trasa też do ustalenia. Byle żeby chętni byli i będzie ok. Myślę że najlepiej będzie wybrać niższe pasma aby uniknąć taplania się w "sraczce śnieżno błotnej".
Wnd Napisano 27 Listopada 2009 Napisano 27 Listopada 2009 Jezeli wyjazd jest aktualny to pisze sie na niedziele, dawno nie jezdzilem wiec jezeli chodzi o mnie to trasa do 30-40km max, jestem mobilny wiec w kazda dziure moge podjechac, rybnik nie jest mi po drodze z Ktw, ale mozemy sie gdzies na wislance spotkac jesli jedziesz autem, zostawic jeden na parkingu i pojechac dalej jednym. Z tego co pamietam z wakacji to wszedzie bedzie trzeba troche pchac, wiec jestem otwarty na propozycje co do trasy. A jezeli pogoda bedzie zla, to proponuje jure k-cz. Moj nr tel 513 871 472, ewentualnie kontakt przez pw. Pozdr
Housik Napisano 27 Listopada 2009 Autor Napisano 27 Listopada 2009 detonator jest jeszcze chętny wiec możne być Nas 3. Jak co mogę skoczyć do Katowic i sobie ładnie pojedziemy
Housik Napisano 29 Listopada 2009 Autor Napisano 29 Listopada 2009 przekładamy wyjazd na 5 lub 6 grudnia ktoś chętny ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.