kllnTToOn Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam. Jak w temacie. Szukam nakrętki Aluminiowej do kasety. znalazłem tylko Soul Kozaka, ale wiem że da rade taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 http://www.cyklotur.com/x_C_Sz2.html?PDNAZ2=czesci_hamulce_tarczowe_zestawy&S1=PRODUCENT&ESID1=53010020&PD=53010543&PZTA=0 Powinna być dostępna w każdym sklepie rowerowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 http://www.sklep.bikestacja.pl/product_info.php?cPath=152_163&products_id=2632 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://www.allegro.pl/item829216841_nakretka_kasety_token.html chyba najtańsza propozycja. i kolorowa w przeciwieństwie do Shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Polecam Tokena. Sam posiadam Kolor bardzo żywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dzięki Wszystkim. Token chyba wypada najlepiej Shimano jest stalowe KCNC za drogie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Shimano jest dostępne aluminiowe. sam używam nakrętki DA. o 0,05g lżejsza niż XTR którą też miałem. w każdym sklepie który handluje Shimano mogą Ci sprowadzić. nie tak ładne jak Token ale lżejsze. a w ofercie Harfy na przyszły rok zauważyłem nakrętke XX. fajna sprawa dla kogoś kto chciałby się pochwalić że ma XXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Na tej stronie co mi podał TocaS była stalowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 CS7700 z linku to właśnie Dura Ace i na pewno alu. sam taką mam. 4,71g z tą cieńką, stalową podkładką. 952 czyli XTR to też alu. kiedyś Kozak zrobił taką promocję że kolega kupił wtedy nakrętke za promocyjne 18pln. waga 3,8g ale osobiście nie ważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Na tej stronie co mi podał TocaS była stalowa ...na stronie nie określili z jakiego materiału. Nie mniej Lock Ring z XTR i DuraAce na pewno aluminiowe nie wiem jak w XT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 A tak w ogóle to ta cieniutka podkładka jest do czegoś potrzebna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 w nowym XT ( 770 ) też jest już alu. a podkladka czy jest potrzebna? inni producenci jej nie dodają do nakrętek więc chyba można się bez niej obyć. zawsze to 0,19g mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kllnTToOn Napisano 30 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Sorry ta na zdjęciu jest stalowa nie popatrzyłem na dół qrde kozaka za 18zł to sam bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.