mati199 Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Chłopie ja mam sporo mniej lat od Ciebie, ale nie wypisuje wag z kosmosu. Ty za to nie wypisujesz z kosmosu, ale z Marsa Może nie, aż takie wielkie jak w przypadku kolegi, ale też masz duże odchyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 mati199jeśli można wiedzieć gdzie? Sory za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 TEMAT ZAMKNIETY i koniec tych sprzeciwów tu!! nowy projekt z dokładna wago co do 10g bo niestety nie bede juz teraz wszystkiego rozkrecał tylko to co moge temat nowy w styczniu pozdrawiam:) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5Zeta Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 rower bedzie gotowy ze zdjeciem w styczniu poczatek w styczniu bede wszystko miał temat nowy w styczniu pozdrawiam:) I jak wygląda sprawa roweru, bo nie ukrywam, że ciekawi mnie jak to wszystko będzie wyglądało. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 I do aktualnego projektu przydałyby się koniecznie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 I nieco bardziej realne wagi bo tytul tematu naprawde wprowadza w blad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 witam wszystkich nie ukrywam ale problemy finansowe nie wiem kiedy wszystko bedzie przepraszam wszystkich.... jak wszystko bede miał beda realne wagi, zdjecia i cały projekt gotowego roweru aktualnosci z dokonania złozonego nowego roweru beda na mojej stronie i mozna terz sprawdzic w podstronie moj sprzet pozdrawiam wszystkich do usłyszenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 j bym ci zasugerował zważyć ramę bo to co napisałeś to może by było ale dla S i to nie wiem moja scala 35 z 2009 ważyła 1200g z hakiem w L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Bar Plugs: (Korki do kierownicy) Bontrager- 4g Bottle Cage: (Koszyk na bidon) Elite Pase Carbon- 25g Bottom Bracket: (Suport) Shimano XTR FC-M970- 90g Brake (Front): (Hamulec przedni z manetką) Shimano XTR BR-M975 + ST-M975- 389g Brake (Rear): (Hamulec tylni z manetką) Shimano XTR BR-M975 + ST-M975- 394g Cables: (Pancerze i linki) Aligator i-link- 70g Cassette: (Kaseta) Shimano XT CS-M760 11-32- 254g Chain: (Łańcuch) Shimano XTR CN 7701 XTR- 280g Crankset: (Korby) Shimano XTR FC-M970 170 hollowtech 2 44-32-24- 680g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XTR FD-M970E E-Type- 141g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Shimano XTR RD-M972 SGS Shadow Type- 178g Expander: (Gwiazdka)- 5g. Fluid the tires: (Płyn do opon) FRM- 100g Fork: (Widelec) FOX 32 F100RLC- 1490g Frame: (Rama) Scott Scale 10 Carbon 17”- 1060g Grips: (Gripy) Bontager X Lite- 18g Handlebar: (Kierownica) Ritchey WCS Carbon 31,8- 141g Headset: (Stery) Ritchey WCS Press Fit- 112g Pedals: (Pedały) Shimano XTR PD-M970- 326g Rotor: (Front): (Tarcza prz.) FRM Sawrotor II 160mm- 83g Rotor: (Rear): (Tarcze tyl.) FRM Sawrotor II 160mm- 83g Seat: (Siodło) Selle italia SLR TT- 137g Seatpost: (Sztyca) Ritchey WCS Carbon 34.9mm- 193g Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) Smud 34,9mm- 6g Skewers: (Zaciski kół) Tune AC 16/17- 53g Spacers: (Podkładki) Ritchey carbon- 7g Stem: (Mostek) Ritchey WCS 4-AXIS Carbon 110mm- 128g Tire (Front): (Opona przednia) Schwalbe Racing Ralph DD 2,1- 535g Tire (Rear): (Opona tylna) Schwalbe Racing Ralph DD 2,1- 535g Top-cap: (Top-cap) Ritchey- 4g. Wheel Front: (Kolo przednie) -Hub: (Piasta) DT SWISS 240s- 154g -Rim: (Obręcz) NoTubes ZTR Race- 295g -Spokes: (Szprychy) DT SWISS Rewolution- 136g -nipple: (Nyple) DT SWISS alu- 10g Wheel Rear: (Kolo tylne) -Hub: (Piasta) DT SWISS 240s- 267g -Rim: (Obrecz) NoTubes ZTR Race- 295g -Spokes: (Szprychy) DT SWISS Revolution- 136g -nipple: (Nyple) DT SWISS alu- 10g This total weight: 8541g tak wyglada projekt na dzien dzisiajszy paru czesci jeszcze brak(mn koła) wiec wagi moga sie niezgadzac gdzyz tych czesci których brak są wagi katalogowe amortyzatora nie wazyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Szukam lekkiej gwiazdki, jak mozesz zdradzic tajemnice tej 5 gramowej? Cos zmieniales w tylniej przerzutce? I jaka dlugosc ma rura sterowa w amorze, ktory to rocznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 gwiazdki nie wazyłem nie mam jak:) w tylniej przerzutce nic nie zmieniałem amortyzator rocznik 2009 długosc rury sterowej podam jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mucios Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Prosimy o foto, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 foto odrazu mówie ze bedzie jak złoze cały rower na razie brakuje mi mn kół, sztycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 sorry bartosz ale z tymi wagami to przeginasz od poczatku: jak nie wazyles to skad ta waga 5g? to samo z przerzutka shadow, a amor to bedzie tyle wazyl jak obetniesz cala rure sterowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 albo wyleje olej xD I popraw te bledy ortograficzne na swojej stronie ... Pierwszy wyraz i od razy byk. Sorry ale jak ma sponsor powaznie do tego podejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 w sporcie licza sie przede wszystkim znajomosci ortografia i umiejetnosci ida na dalszy plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 witam dzisiaj dokladnie gwiazdke zwaze poniewaz mam 2 szt wiec bede wiedzial, na stronie nie moge znalezc bledu (choc nie ukrywajac robie ich duzo) niestety jak wszyscy zauwazyliscie spotr a zwlaszcza kolarstwo jest bardzo drogie:) odnosnie zmian projektu zapraszam na moja strone mój projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzadzu Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Odnośnie błędów: ogonki pogubiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 aha ok błędy zaraz poprawiam:) odnośnie wagi to poprawki na razie takie: gwiazdka- 10g łańcuch 162g + 2g spinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 z czego jest twój łańcuch że wazy jeno 162 gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszmtb Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 no tak wazy dokładnie pokazuje 164,2 ze spinką na wadze z dokładnością do 0,01g przerzutka tył zważona waga jej to 179g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 no tak wazy dokładnie pokazuje 164,2 ze spinką na wadze z dokładnością do 0,01g No plastikowych łańcuchów to jeszcze nie widziałem . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Alu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dopniesz te 80 ogniw??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Panowie, wg mnie nie ma co wytykać błędów...niech jegomość sobie podaje wagi wyssane z palca, ale tym samym oszukuje samego siebie. Ja też chce mieć sponsora na taki sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.